24 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

Sarılar Grup 355 Karla Mücadele Aracını Teslim Aldı

Sarılar Grup, Mercedes, Ford ve Iveco araçlardan oluşan 355 adet karla mücadele aracını Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen törenle teslim aldı.

Sarılar Grup 355 Karla Mücadele Aracını Teslim Aldı

19 Aralık 2022 Pazartesi 16:15

Üst yapı imal ve ihracatı konusunda ülkemizin yükselen yıldızı, Ankara merkezli Tureksa Araç Üstü Ekipman tarafından imal edilen 355 adet karla mücadele aracı sektörün en önemli firmalarından olan Sarılar Grup’a teslim edildi.

Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen teslimat törenine; Tureksa Araç Üstü Ekipman Makine Projelendirme ve İmalat San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Zeliha Şahin, Tureksa Yöneticisi Tarık Şahin, Sarılar İnşaat ve Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Ahmet Sarı, Sarılar Grup İş Geliştirme Müdürü Faruk Sarı, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Direktörü Alper Kurt, Iveco Satış Direktörü Erkan Erşin, Iveco Bayisi İstanbul Fiat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı ve çok sayıda tedarikçi katıldı.

ARÜSDER Genel Sekreteri Göktan Güçlü’nün sunuculuğunu yaptığı etkinlikte konuşan Ahmet Sarı, dünya ekonomisinde yaşanan sıkıntılar ve tedarik sorunlarına rağmen bu ölçekte bir teslimatın hayata geçirilmesini sağlayan başta Tureksa olmak üzere araç tedariklerini yapan Mercedes-Benz Türk, Ford Trucks ve Iveco’ya ve diğer alt tedarikçilere teşekkür etti.

Tureksa Kurucu ve Yöneticisi Zeliha Şahin yaptığı konuşmada yarattıkları katma değerli üretimle Sarılar Grup’a kısa bir zaman içinde bu teslimatı yaptıkları için gurur duyduklarını ifade etti. 355 araç üzerinde 710 araç üstü ekipmanın zorlu kış koşullarında yolları açacak olmasının kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Şahin, kendilerine duydukları güven için Sarılar Grup yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

1993 yılında kurulan ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermeye başlayan Sarılar Grup, inşaat yapımı, kamu sektöründe çeşitli altyapı ve üstyapı işleri, her türlü araç ve iş makinesini kapsayan (Şoförlü, operatörlü ve yakıtlı) operasyonel kiralamalar ve proje kapsamlı dış ticaret faaliyetleri sürdürüyor.

2016 yılında faaliyete başlayan Tureksa ise karla mücadele araçları üretiminin yanı sıra yol süpürme araçları konusunda da yurtiçi üretim ve ihracat çalışmalarını yürütüyor.

Sarılar Grup 355 Karla Mücadele Aracını Teslim Aldı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA