29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara14°C

Yurtiçi Kargo’ya En Teknolojik Marka Ödülü

Dijital dönüşüme yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Yurtiçi Kargo, 2020’ye yeni bir ödülle merhaba dedi. Türkiye’nin en teknolojik markalarının ödüllendirildiği Tech Brands Turkey’de Kargo sektörünün birincisi Yurtiçi Kargo oldu.

Yurtiçi Kargo’ya En Teknolojik Marka Ödülü

04 Mart 2020 Çarşamba 10:48

Pazarlamasyon.com tarafından Nielsen Türkiye iş birliği ile Türkiye’nin en teknolojik markalarının ödüllendirildiği Tech Brands Turkey töreni 27 Şubat Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleştirildi.
 

23 farklı sektörde, açık uçlu sorularla Türkiye genelindeki tüketici kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak hazırlanan raporun sonucunda, akaryakıttan beyaz eşyaya, havayolundan otomotive, özel eğitim kurumlarından bankalara kadar 23 farklı sektörde 23 marka ödüle layık görüldü. Kargo sektörünün en teknolojik markası ise son yıllarda gerçekleştirdiği Ar-Ge yatırımları ve dijital dönüşüm projeleri ile öne çıkan Yurtiçi Kargo oldu.
 

Türkiye’nin en teknolojik kargo markası ödülüne layık görülen Yurtiçi Kargo, hem Türkiye’de hem de sektöründe dijital dönüşüme ayak uydurmuş, Mobil Teknolojilerin Taşımacılık Sektörü’nde yaygınlaştırılması için öncü olmuştur. Bu bağlamda, hayata geçirdiği ve ödülden ödüle koşan projelerinin başında Mobil Kurye Uygulaması geliyor. Bu uygulama sayesinde kargo alım, kargo teslim, erişim sağlanamayan müşteriler için elektronik bilgi notu (Geldik Bulamadık), dağıtım optimizasyonu ve rota planlama, kuryenin günlük kargo dağıtımı, iş listesi oluşturulması ve mobil faturalandırma gibi işlemler akıllı telefonlardan yapılabiliyor. Söz konusu uygulamaların yaygınlaştırılmasını ve sahada tüm kuryeler tarafından kullanılmasını sağlamak amacıyla 2018 yılında kargo sektöründe yine bir ilk olarak geliştirdiği Mobil Oyunlaştırma Teknolojisi “YK GAME” ile başarıyı ödüllendirme sistemine imza atan Yurtiçi Kargo’nun 2019 yılında dikkat çeken projeleri arasında Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, (TCKK) E-Kimlik, Müşteri Kayıt Sistemi ve Tekilleştirme, Mobil Kurye-Müşteri Uygulamaları ve Açık Kaynak Kodlu İş Zekası Çözümleri de yer alıyor.

Yurtiçi Kargo’ya En Teknolojik Marka Ödülü

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA