28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

Yerli Lojistik Şirketi Parsiyel Taşımacılık Hizmetine Başladı

Tüm dünyaya kara yolu, hava yolu ve demir yolu taşıma metotları ile lojistik hizmet sağlayan Mars Logistics, dünyada olduğu gibi yurt içi dağıtımda da büyümesini sürdürüyor.

Yerli Lojistik Şirketi Parsiyel Taşımacılık Hizmetine Başladı

10 Mart 2023 Cuma 13:33

Müşterilerine crossdock hizmeti, ev teslimatı, lowbed taşıması, konteyner taşıması, milkrun operasyonları, müşteriye özel dedike araç, mikro dağıtım operasyonları ve müşteriye özel butik hizmetler sağlayan Mars Logistics Yurt İçi Dağıtım Kanalları; Adana, Mersin, Antalya, Gebze, Eskişehir ve Afyon’da toplamda 64.000 metrekarelik alanda müşterilerine bayi ortak depolama, ev ve bayi teslimatı hizmetleri veriyor. Ayrıca bölgesel depo yönetimi, depolama, dağıtım ve sipariş takip sistemi sunuyor.

Müşterilerin ihtiyaçları gözetliyor

Mars Logistics Yurt İçi Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Yortaç, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre yatırımlarını şekillendirdiklerini belirterek, “Geçtiğimiz sene Yurt İçi Dağıtım Kanalları’nda parsiyel taşımacılık hizmetini hayata geçirdik. Ticaret hacminin yoğun olduğu İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir ve Afyon’da bulunan transfer merkezlerimizden 19 ile parsiyel dağıtım hizmeti vermeye başladık. Her gün İstanbul’dan düzenli hareket eden hat araçlar ile parsiyel aldığımız ürünleri transfer merkezlerimize götürüyor ve müşterilerimize teslimatlar yapıyoruz. Operasyonun tamamı, sürecin her aşaması bizim tarafımızdan opere ediliyor. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye’de yeni depolar ve transfer merkezleri açarak iş hacmimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Yortaç, modüler mobilya, perakende ve yapı market, otomotiv yan sanayi, tekstil, beyaz eşya, elektronik, FMCG, inşaat, ambalaj ve ısınma sistemleri gibi sektörlerde 100’den fazla müşteri ile çalıştıklarını belirterek, 81 ilden 81 ile günde 800 sefer düzenlediklerini ifade etti. Yurt İçi Dağıtım Kanalları, 2022 yılını geçen seneye kıyasla %336 büyümeyle kapattı.

Sektöre özel taşıma, ambalaj ve operasyon süreci

Yurt içi dağıtımda en önemli noktanın ürünlerin zamanında müşteriden teslim alınması ve hasarsız teslim edilmesi olduğunu söyleyen Yortaç, iletişimin hızlı olmasının ve alternatif çözümler üretebilmenin öneminin de altını çizerek, “Her müşteriye, sektöre taşınacak ürüne göre farklı taşıma, ambalaj tipi ve operasyon süreci bulunuyor. Ürün veya aracın takip edilebilirliğini sağlamak, zamanında teslim almak ve hasarsız teslim etmek müşterilerimiz için en önemli nokta” dedi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA