UTİKAD’dan Arkas’a Teşekkür Ziyareti
UTİKAD Yönetim Kurulu, FIATA Dünya Kongresi 2014 İstanbul Platin Sponsoru Arkas Lojistik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

05 Eylül 2014 Cuma 11:41
UTİKAD Yönetim Kurulu, FIATA Dünya Kongresi 2014 İstanbul Platin Sponsoru Arkas Lojistik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Arkas Holding’e sponsorluk desteği için gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin’in başkanlığındaki heyet, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş, Arkas Lojistik Genel Müdürü Mustafa Çiper ile Genel Müdür Yardımcısı Şevki Karagülle tarafından ağırlandı.
Arkas bünyesinde bulunan ve bölgesinin öncü lojistik şirketleri arasında yer alan Arkas Lojistik, 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında UTİKAD'ın ev sahipliğinden gerçekleştirilecek olan FIATA Dünya Kongresi 2014 İstanbul’a Platin Sponsor olarak destek veriyor.
Arkas Lojistik’in Platin sponsorluğunu üstlendiği kongre, İstanbul’un en görkemli konaklama ve kongre oteli ‘Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi’nde ‘Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme’ teması ile düzenlenecek.
Aktaş: “Lojistik kavramı ve algısı çok değişti”
Ziyaret sırasında, teması ve düzenlenme dönemi itibarı ile bu kongrenin sektör için bir yol haritası olacağını vurgulayan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş, “UTİKAD’ın böylesine önemli bir kongreyi 12 yıldan sonra tekrar Türkiye’ye getirmesi sektöre ayrı bir ivme kazandıracaktır. Bu geçen zaman içinde lojistik kavramı ve algısı çok değişti. ‘Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme’ temasıyla gerçekleşecek olan bu kongrede yapılacak çalışmaların, uzmanlar ve sektör temsilcileri tarafından paylaşılacak görüşlerin, sektörün gelişimi ve geleceği için çok değerli açılımlar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
“Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olarak gördüğümüz lojistik sektörünün gelişmesine artı katkıda bulunacak çalışmaların bir parçası olmaya önem veriyoruz” diyen Arcas, Arkas Lojistik olarak, Karadeniz, Akdeniz ve Orta Asya’daki önemli ticaret merkezlerinde kendi organizasyonları olan; dünyanın her yerine, kaliteli ve karlı lojistik hizmet sağlayabilen; çalışanına ve müşterisine verdiği değer ile sektörde fark yaratan lider bir lojistik şirketi olmayı hedeflediklerini anlattı.
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin de, dünya çapında düzenlenen bu tür kongrelerin başarı ile gerçekleştirilebilmesi için sponsorlukların önemine dikkati çekerek, geniş hizmet ağı ile lojistik alanında entegre hizmetler sunan Arkas Lojistik’e kongreye göstermiş oldukları sponsorluk desteğinden dolayı teşekkür etti.
Erkeskin: “2014 yılının Lojistik Başkenti İstanbul olarak”
Turgut Erkeskin, “FIATA 2014 İstanbul Kongresi; FIATA Toplantıları, Forumlar, Bölgesel Toplantılar, İkili İşbirliği Görüşmeleri ve UTİKAD Networking Günü etkinlikleriyle katılımcılarına yeni iş ilişkileri kurma ve geliştirme imkanı oluşturacak. Kongre boyunca açılacak stant alanıyla da katılımcıların lojistik alanında dünyadaki gelişmelere ilişkin doğrudan bilgi alacağı ve diğer profesyonellerle tecrübelerini paylaşabileceği bir ortam sağlanacak. Biz, 2014 yılını ‘Lojistik Başkenti İstanbul’ olarak tanımlıyoruz. Sponsor olan firmalarımız Türkiye’nin tanıtımına önemli bir katkı sağlarken, firmalarına dünya çapında görünürlük fırsatı yaratıyorlar” dedi.
Ziyaret sonunda UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, FIATA Dünya Kongrelerinin sembolü olan ‘Talking Stick’i, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diane Arcas Aktaş’a teslim etti. Arkas Lojistik, kongre tarihine kadar ‘Talking Stick’e ofisinde ev sahipliği yapacak.
5 Eylül 2014
Schmitz Cargobull TrailerConnect Sistemini Türkiye’de Devreye AldıSchmitz Cargobull, TrailerConnect® uydu bağlantılı telematik sistemini Türkiye’de BTK uyumlu olarak sunmaya başladı. “Yüzde 100 Smart Treyler” konseptiyle tanıtılan sistem, treylerlerin kesintisiz dijital takibini mümkün kılıyor.16 Nisan 2026 Perşembe 17:31Ticari Araçlar
Mercedes-Benz Türk Patent Tescillerini SürdürdüMercedes-Benz Türk, 2025 yılında 103 patent tescili ile otomotiv sektöründe en çok patent alan şirket olarak konumunu devam ettirdi.14 Nisan 2026 Salı 18:59Ticari Araçlar
Mercedes-Benz Türk’ten Küresel IT Ağına Stratejik Güç TakviyesiDaimler Truck AG’nin Avrupa’daki ilk konteyner veri merkezi Aksaray kamyon fabrikası’nda devreye alındı.14 Nisan 2026 Salı 18:30Ticari Araçlar
Zonguldak Belediyesi’ne Novociti TeslimatıAnadolu Isuzu, Zonguldak Belediyesi’ne toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere 7 adet Novociti midibüs teslim etti.14 Nisan 2026 Salı 17:18Ticari Araçlar
Tırsan’dan EvoLog’a 150 Treyler TeslimatıTırsan’ın 150 adetlik yeni teslimatıyla EvoLog Lojistik filosundaki Tırsan sayısı 1.200’e ulaştı.14 Nisan 2026 Salı 14:58Ticari Araçlar
SATS and Kuwait’s Jazeera Airways Serve Cargo Connection to Kuwait From Saudi ArabiaSingapore, 13 April 202613 Nisan 2026 Pazartesi 11:25World News
Türk Hava Yolları’nda Üst Düzey Yönetim Değişikliği GerçekleştiTürkiye’nin bayrak taşıyıcısı THY’nin üst düzey yönetim yapılanmasında görev değişikliği gerçekleştirildi. Şirketin kurumsal hedefleri doğrultusunda yapılan bu atamalarla, Yönetim Kurulu ve Genel Müdürlük makamlarında yeni isimler görevlendirildi.10 Nisan 2026 Cuma 15:07Havayolu
Eyüp Lojistik’ten Körfez İhracatçısına Yeni HatEyüp Lojistik, Suriye ve Irak hatlarında elde ettiği deneyimi yeni açılan Suudi Arabistan koridoruna taşıyor.09 Nisan 2026 Perşembe 12:11Lojistik
Anadolu Isuzu’dan Eker Süt’e 13 Adetlik TeslimatAnadolu Isuzu, Eker Süt Ürünleri’ne 13 adet Yeni Isuzu NLR teslim ederek iş birliğini sürdürdü.07 Nisan 2026 Salı 14:31Ticari Araçlar
Volkan Transport Filosunu Renault Trucks T480 ile GenişlettiUluslararası karayolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Volkan Transport, filosuna kattığı yeni Renault Trucks T480 çekici ile operasyonel kapasitesini artırdı.06 Nisan 2026 Pazartesi 17:31Ticari Araçlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2026 Kargo Haber


















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.