22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C

Ulusoy’dan Volvo Yetkili Servisi’ne Yenileme Yatırımı

ULUSOY Otomotiv’e ait yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi, 6 Temmuz 2009 tarihinde yapılan özel bir tören ile açıldı.

Ulusoy’dan Volvo Yetkili Servisi’ne Yenileme Yatırımı

31 Temmuz 2009 Cuma 12:24

ULUSOY Otomotiv’e ait yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi, 6 Temmuz 2009 tarihinde yapılan özel bir tören ile açıldı. Açılış törenine Volvo Kamyon Doğu Avrupa Başkanı Roger Alm, Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson, Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy, Başkan Vekili ve Yardımcısı Haluk Ulusoy, Holding CEO’su Hakan Tanıl ve iki şirketin üst düzey yöneticileri katıldı. Kendi alanında lider iki kuruluş olan Volvo Kamyon ve Ulusoy Otomotiv'in Türkiye’deki güç birliğinin devam edeceğini bildiren yetkililer, yeni yatırımları ile ilgili bilgi verdi.


Ulusoy Otomotiv 1980 yılından, 2001 yılına kadar Volvo Kamyon Türkiye distribütörlüğünü başarı ile sürdürdü. 2001 yılında Volvo'nun “Volvo Türk” olarak kendi yapılanmasını kurması ile birlikte, Ulusoy Otomotiv de Volvo Türk yetkili acentası olarak araç satış, servis ve parça satış hizmeti vermeye başladı. Böylece dünyanın en büyük çekici ve kamyon üreticilerinden olan Volvo Kamyon, Türkiye’de satış sonrası yedek parça ve servis hizmetlerinde Ulusoy Otomotiv güvencesini taşımaya devam etti. Volvo Kamyon ve Ulusoy halen yürüttükleri işbirliği ile Türkiye’de yatırımlarını sürdürüyor.

Yeni Volvo Yenibosna Merkez Servisi, bin 500 m2 kapalı ve bin 750 m2 açık alanda, gelişmiş en son teknolojiyi kullanarak günde ortalama 20 araca hizmet verebilecek bir yapıya sahip. Yeni servis, atölyeler, araç parkı, yedek parça deposu ve idari alanlarının yenilenmesinin yanı sıra hizmet olarak da geliştirilerek Volvo standartlarına uygun hale getirildi. Müşteri bekleme salonu, resepsiyon ve atölye girişleri daha modern olarak müşterilerin konforuna ve ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Yenibosna Servisi çevreye de daha duyarlı hale getirilerek arıtma tesisi, atık yağ ve yağlama sistemi yenilendi. Ayrıca Yenibosna servisi tüm Volvo müşterilerine bulundukları yer farketmeksizin 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti veriyor.

Ulusoy, 2009 yılı sona ermeden Trabzon ve Samsun’da, 2010 yılında İstanbul Anadolu yakasında açılacak olan Volvo Kamyon Yetkili Servisleri ile hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor.

Yenibosna’da yer alan yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi’nin açılışında Volvo Kamyon Doğu Avrupa Başkanı Roger Alm yaptığı açıklamada; “Ulusoy ile sözleşmemizin 2015 yılına kadar uzatılmış olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bu bizim Türkiye’deki gelişimimiz için çok stratejik bir adım. Yüksek iş potansiyeli nedeniyle Türkiye Volvo Kamyon için çok önemli bir pazar. İmzaladığımız yeni kontrat Ulusoy ile birlikte yapacağımız kapsamlı ve Türkiye’deki varlığımızı güçlendirecek dağıtım ağı yatırımlarımızın bir göstergesi. Bu sözleşme sayesinde Türkiye’deki müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı ve onların en iyi işi ortağı olmayı hedefliyoruz” dedi.  

Açılış töreninde Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy ise şu açıklamalarda bulundu: “Volvo ile olan işbirliğimize verdiğimiz öneme binaen, servislerimizi yeniliyoruz. Yenibosna’daki Volvo Kamyon servisimiz, dünya standartlarına uygun olarak tasarlandı ve bu servisimiz ile müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Yenibosna Volvo Kamyon yetkili servis açılışının dışında Volvo ile işbirliğimizin sonucu olarak Samsun’da ve Trabzon’da birer adet olmak üzere araç ve yedek parça satışı ile servis hizmetlerinin sunulacağı yeni Volvo Kamyon yetkili bayilikleri de 2009 yılı sonu itibari ile hizmete açılacaktır. Bunların yanı sıra Anadolu yakasında 2010 yılı sonuna kadar yeni Volvo Kamyon Satış Sonrası Servisi’mizi hizmete sokacağız.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA