06 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

U.N. RO-RO’dan Global Heavy Transport’a Armağan

U.N. RO-RO, Münih’te düzenlenen Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’ndaki standını ziyaret eden ve bilet kazanan firmaya hediyesini takdim etti.

U.N. RO-RO’dan Global Heavy Transport’a Armağan

26 Haziran 2015 Cuma 15:08

Kurulduğu günden bu yana yatırımlarını aralıksız sürdüren ve Türk nakliyecisine en kritik dönemlerde desteğini sürdüren U.N. RO-RO, Avrupa’da lojistik ve taşımacılık sektörünün buluşma noktası olan Münih Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda gerçekleştirdiği öğle yemeği ve panelde müşterilerine yeni hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Yeni yatırımlarıyla Türkiye’nin RO-RO ve intermodal taşımacılığındaki geleceğini garanti altına almaya devam eden U.N. RO-RO CEO’su Sedat Gümüşoğlu ve Ludwigshafen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Stefan Iskan, fuarda gerçekleştirdikleri ‘Türkiye’nin lojistik üs konumu ve Avrupa ile Türkiye arasında intermodal altyapı’ başlıklı sunumda Türkiye-Avrupa taşımacılık rotasındaki sorunlar ve çözümler konusunda bilgi verdiler.

U.N. RO-RO, etkinlik kapsamında sunuma katılanlar arasından yaptığı çekilişle bilet armağan etti. Sunumuna katılan 100’den fazla şirket arasında yapılan çekilişin kazananı Global Heavy Transport oldu. Global Heavy Transport’un hediye bileti, U.N. Ro-Ro Pendik Limanı’nda düzenlenen törenle U.N.Ro-Ro adına Pendik Acente Yöneticisi Aylan Türkyılmaz ve Intermodal Yönetcisi Recep Bostan tarafından Global Heavy Transport Genel Müdürü Murat Atmaç’a takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA