19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

Turkish Cargo’nun Yeni Hub’ı SMARTIST’in Tanıtım Videosu Yayınlandı

Küresel hava kargo taşımacılığının yükselen değeri Turkish Cargo hakkında kapsamlı bilgilerin yer aldığı tanıtım filmi yayınladı.

Turkish Cargo’nun Yeni Hub’ı SMARTIST’in Tanıtım Videosu Yayınlandı

13 Nisan 2022 Çarşamba 12:26

Dijital kurgu teknikleri kullanılarak yalın ve daha işlevsel şekilde kurgulanan bu film sayesinde lojistik sektöründeki tüm kullanıcılar, Turkish Cargo’nun ayrıcalıklı dünyası hakkındaki birçok bilgiye kolaylıkla ulaşabilecek.
 

Turkish Cargo’nun hava kargo hizmetleri, geniş uçuş ağı, özel kargo taşımacılığındaki uzmanlık alanları ve İstanbul Havalimanı’ndaki mega kargo tesisi SMARTIST’in anlatıldığı film 3 ana bölümden oluşuyor. Her bir bölümü titizlikle hazırlanan film aynı zamanda lojistik sektörü ve hava kargo taşımacılığı süreçlerine de mercek tutuyor ve bu bakımdan sektörel anlamda önemli bir rehber özelliği taşıyor. Kargo kutularından ilham alınarak hazırlanan film, Turkish Cargo’nun dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği hava kargo faaliyetleri ve altyapısına dair bilgileri ekrana yansıtıyor.
 

Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dil seçeneğinde hazırlanan film, lojistik bir rehber olarak kullanıcı deneyimini en üst noktaya çıkarmayı hedefliyor. Turkish Cargo’nun sosyal medya hesaplarından ve Youtube’tan erişim sağlanabilen film, aynı zamanda satış ekipleri tarafından da tüm Turkish Cargo iş ortaklarına dijital olarak dağıtılacak.

Turkish Cargo’nun Yeni Hub’ı SMARTIST’in Tanıtınım Videosu Yayınlandı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA