29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

Turkish Cargo ‘’logitrans 2019’’ Fuarına Katıldı

Global hava kargo markası Turkish Cargo, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası taşımacılık ve lojistik fuarı olan logitrans’a, 11. kez katılım sağladı.

Turkish Cargo ‘’logitrans 2019’’ Fuarına Katıldı

27 Kasım 2019 Çarşamba 12:30

13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyona 155 m2 alana sahip standıyla yer alan Turkish Cargo, iş ortakları ve etkinlik katılımcılarıyla bir araya geldi.

logitrans fuarına; 24 ülkeden kargo acenteleri, otomotiv üreticileri, hava kargo firmaları, havalimanı ve liman otoriteleri, IT servis sağlayıcıları, gümrük otoriteleri, lojistik dernekleri, lojistik okulları temsilcileri ve uluslararası lojistik yayınlarının temsilcilerinden oluşan 150’den fazla firma ve 15 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. 

Ayrıca Turkish Cargo, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri kapsamında da “Uluslararası Hava Yolu Taşıyıcısı” kategorisinde birincilik ödülüne ve ‘‘Mission Resque’ projesi ile Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Uluslararası fuarlara düzenli olarak katılım sağlayan Turkish Cargo, 126 ülkede 300’den fazla destinasyonda hava kargo hizmeti veriyor ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Başarılı marka, hava kargo bilgi sağlayıcısı WACD’nin eylül ayı verilerine göre; küresel hava kargo pazarının yüzde -5.4 oranında daralma gösterdiği sektörde, yüzde 8.8 oranında tonaj artışı sağlayarak önemli bir büyüme gösterdi.

Turkish Cargo, 2023 yılında dünyanın ilk beş hava kargo markası arasına girmeyi hedefliyor.

Turkish Cargo ‘’logitrans 2019’’ Fuarına KatıldıTurkish Cargo ‘’logitrans 2019’’ Fuarına Katıldı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA