29 Mart 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

Turkish Cargo Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülüne Layık Görüldü

Turkish Cargo, mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla sürdürdüğü sağlık taşımacılığı süreçlerini ödül ile taçlandırdı.

Turkish Cargo Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülüne Layık Görüldü

08 Nisan 2022 Cuma 15:06

Hava kargo taşıyıcısı, 9’uncusu dijital olarak Singapur’da gerçekleştirilen 2022 Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödül Töreni’nde, Pharma-lojistik kategorisinde “Dikkat Çeken Hava Kargo Markası” ödülünün sahibi oldu.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen ise ödülle ilgili olarak “Mükemmeliyetçi bir anlayışla sürdürdüğümüz sağlık taşımacılığında lider bir lojistik çözüm ortağı olarak tanınmak bizim için son derece sevindirici. Turkish Cargo olarak Asya-Pasifik’teki ilaç ve biyoteknoloji üreticilerine en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Bu başarıda pay sahibi olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülleri, gelişmiş hız, düşük maliyet ve üstün kalitede biyo-üretim mükemmelliğini kolaylaştıran istisnai biyoişlem uzmanlarına, kuruluşlara ve teknolojilere tanınırlık kazandırıyor. Endüstrideki en iyi biyoişlem ve biyo-üretim liderlerinin yanı sıra teknolojilerdeki en son gelişmeler ve üretimdeki en iyi uygulamaların yer aldığı Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülleri, bugünün önde gelen liderlerini ve trend belirleyicilerini destekliyor ve yarının yenilikçilerine ilham veriyor.

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine, ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor. Artan lojistik taleplerine yönelik özel ve pratik çözümler üreterek bölgesel ticareti de geliştiriyor.

Turkish Cargo Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülüne Layık Görüldü

Turkish Cargo Asya-Pasifik Biyoişlem Mükemmellik Ödülüne Layık Görüldü

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA