29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

Turkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle Taşıdı

Turkish Cargo, sunduğu benzersiz hizmeti ile başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği at taşıma operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Turkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle Taşıdı

03 Ocak 2022 Pazartesi 15:36

Canlı hayvan taşımalarına en üst düzeyde özen göstererek, gökyüzünde doğal yaşam alanlarına en yakın koşulları oluşturan hava kargo markası, 59 tanesi tek seferde olmak üzere 63 adet atı, Şikago’dan İstanbul’a güvenli bir şekilde ulaştırdı.

Atlar, Şikago’dan İstanbul'a özel olarak tasarlanmış, kaydırmaz zemine ve oval kenarlara sahip 21 stall (özel at ahırı) kullanılarak konforlu bir şekilde getirildi. Uluslararası kurallar gereği yalnız başına taşınmalarına izin verilmeyen atlara, uçuş süresince bakıcıları ve  IATA Live Animals Regulation (LAR) sertifikalı Turkish Cargo personeli eşlik etti. Atatürk Havalimanı canlı hayvan odalarında, doğal yaşam koşullarına uygun olarak kısa bir süre misafir edilen atlar, kolay hareket imkanı sağlayan özel yükleme kapıları aracılığıyla Türkiye’deki sahiplerine sağlıklı bir şekilde teslim edildi.

Turkish Cargo, dünyanın 127 ülkesindeki müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde, IATA LAR (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği, Canlı Hayvan Taşıma Yönetmeliği)’ni referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, paketleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde harfiyen uygulamaya devam ediyor.

Turkish Cargo’nun canlı hayvan taşımalarına özel olarak geliştirdiği TK LIVE ürünü ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinde yer alan “ürün ve hizmetler – özel kargolar” sekmesinden ulaşılabilir.

Turkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle TaşıdıTurkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle TaşıdıTurkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle TaşıdıTurkish Cargo 63 Adet Atı Bulutların Üzerinde Güvenle Taşıdı

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA