28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

Turkish Cargo 2022 Yılının En Hızlı Büyüyen Hava Kargo Markası Seçildi

Turkish Cargo, Stat Trade Times dergisi tarafından düzenlenen “International Award for Excellence in Air Cargo/Uluslararası Hava Kargo Mükemmellik Ödülleri” töreninde

Turkish Cargo 2022 Yılının En Hızlı Büyüyen Hava Kargo Markası Seçildi

02 Haziran 2022 Perşembe 14:23

“Fastest Growing International Cargo Airline of the Year/Yılın En Hızlı Büyüyen Uluslararası Kargo Havayolu” ödülüne layık görüldü.

Ödül ile ilgili görüş belirten Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen; “Uluslararası alanda bir kez daha en hızlı büyüyen hava kargo markası olarak ilan edilmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Turkish Cargo olarak, dünyanın 132 ülkesine verdiğimiz hava kargo hizmetimizle; hızla büyüyen ve gelişen lojistik sektörünün merkezinde yer alıyoruz. Bu önemli konumun farkındalığıyla başarı çıtamızı her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz. Altyapı ve teknoloji yatırımlarımız, geniş uçuş ağımız ve benzersiz coğrafi konumumuzdan aldığımız güç ile markamızı dünyanın en iyi ilk 3 hava kargo taşıyıcısından biri yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen

Asya hava kargo pazarının en büyük ve en güvenilir etkinliklerinden biri olarak görülen Stat Trade Times ödülleri için, hava kargo sektöründen katılımcılar, acenteler, müşteriler ve global hava kargo sektör okuyucuları oy kullandı.

Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleşen ödül töreni dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ve hava kargo firmalarını buluşturdu. En Hızlı Büyüyen Uluslararası Kargo Havayolu ödülünü, törene katılan Turkish Cargo yöneticileri aldı.

Turkish Cargo’ya verilen prestijli ödülün yanı sıra; 20’den fazla kategoride ödüllerin verildiği tören, başarıların kutlandığı gala yemeğinin ardından sona erdi.

Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman kadrosuyla sürdürülebilir bir büyüme sağlayan ve 2021 yılı sonu itibarıyla dünyanın 5. en büyük hava kargo markası olan Turkish Cargo, dünyanın ilk 3 hava kargo markasından biri olmayı hedefliyor. Taşıyıcı, sunduğu mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla küresel ölçekli firmaların güvenilir iş ortağı arayışında ilk tercihler arasında yer alıyor. 

Turkish Cargo 2022 Yılının En Hızlı Büyüyen Hava Kargo Markası Seçildi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA