28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

Türk Hava Yolları 9'uncu Kez Avrupa'da En İyi Seçildi

2017 Skytrax sonuçlarına göre üst üste 9’uncu kez ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ilan edilen Türk Hava Yolları (THY), business sınıfı ikram kategorisine de ödülleri topladı.

Türk Hava Yolları 9'uncu Kez Avrupa'da En İyi Seçildi

21 Haziran 2017 Çarşamba 13:23

2017 Skytrax sonuçlarına göre 9’uncu kez ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ilan edilen Türk Hava Yolları, business sınıfı ikram kategorisine damgasını vurarak, ‘En İyi Business Class İkram Servisi’, ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu’ ve ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı’ ödüllerinin de sahibi oldu.

Ödüller, Paris Airshow'da bugün düzenlenen törenle Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya takdim edildi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı tören sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  “Layık görüldüğümüz bu ödüller, havacılığın her alanında etkin güç olma gayretimizin ve bu yönlü sergilediğimiz istikrarlı büyümenin önemli birer göstergesi. Türk Hava Yolları bugün, dünya yolcuları tarafından bölgesindeki lider konumu tescillenmiş bir marka. Fakat biz başarı kazandıkça, dahası için, daha da büyükleri için motive olan güçlü, azimli ve özverili bir aileyiz. Gayretimiz ve elde ettiğimiz bu motivasyonların, yakın gelecekte bizi çok daha büyük başarılara ulaştıracağından eminiz.”

Bu yılki değerlendirme sonuçlarına göre dört ödüle birden layık görülen Türk Hava Yolları, yolcularına uçuş öncesi sıra dışı konforun kapılarını açtığı ‘Turkish Airlines Lounge Istanbul’ ile ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu’ ödülünün sahibi oldu.

Yine bu salonda misafirlerine sunduğu dünyaca ünlü ikram konsepti ile THY, geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu yıl da dünya sıralamasında ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı’ ödülünü almaya hak kazandı. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA