28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

TruckStore ve BusStore 10’uncu Yılını Kutladı

Mercedes-Benz Türk’ün kamyon ve otobüs alanındaki 2. El faaliyetlerini sürdüren TruckStore ve BusStore, hem yerli hem de ihracat pazarlarındaki satışlarıyla büyümeyi sürdürüyor.

TruckStore ve BusStore 10’uncu Yılını Kutladı

30 Eylül 2019 Pazartesi 14:42

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El kamyon ve otobüs alanlarında faaliyet gösteren TruckStore ile BusStore markalarının 10’uncu yıl basın toplantısı yapıldı. Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel, TruckStore Grup Müdürü Kıvanç Aydilek ile BusStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantı Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde bulunan TruckStore & BusStore binasında gerçekleştirildi.

İkinci el otobüs ve kamyon pazarında, 2009 yılından bu yana TruckStore ve BusStore markalarıyla yalnızca bir iş günü içinde alım, satım, kredilendirme, sigortalama gibi hizmetleri sunabilen Mercedes-Benz Türk, 10 yılda yaklaşık 20 bin ticari araç satışı gerçekleştirdi. 16 bin kamyon ve yaklaşık 4 bin adet otobüsten oluşan satışlar, 2. El ticari araç pazarını da hareketlendirdi. Şirketin ticari araç sektöründe başlattığı bu konseptte satış, ekspertiz ve gelişmiş servis ağı gibi farklı ihtiyaçlar tek çatı altında birleştirildi.

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El faaliyetleri özelinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün; “2009 yılında TruckStore ve BusStore markalarımızı yalnızca bir iş günü içerisinde müşterilerimizin tüm işlemlerini tek çatı altında gerçekleştirebilmesine olanak sağlayacak şekilde, sektörde bir ilk olarak devreye almıştık. Bugün geldiğimiz noktada hem tüm bu hizmetleri tek çatı altında sunan hem de 2. El müşterilerimize sıfır araç müşterilerimize sunduğumuz imkânları sağlayabilen bir kurumuz. Mercedes-Benz Türk olarak “2. El’de Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” ilkesiyle yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde edindiğimiz tecrübemiz, güvenilir 2. El seçeneklerini sunabilmemizi sağlıyor, böylece kamyon ve otobüs pazarının her alanındaki liderliğimizi sürdürüyoruz. Kamyon ve otobüs alanında Türkiye’nin haklı başarısını, 2. El ticari araçlarda da devam ettirerek uluslararası rekabetteki konumumuzu güçlendiriyoruz ve ana şirketimiz Daimler’in globalde yürüttüğü 2. El faaliyetleri kapsamında hem TruckStore hem de BusStore markalarımızla dünya sıralamasında ilk 10’da yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıyı elde etmemizdeki en büyük destekçimiz olan müşterilerimiz; Mercedes-Benz Finansal Hizmetler üzerinden sağladığımız kredi imkânlarına da yoğun ilgi gösteriyorlar. BusStore’da gerçekleştirdiğimiz satışların yarısında Mercedes-Benz Finansal Hizmetler desteğiyle kredi kullandırılırken bu oran TruckStore’da yüzde elliyi aşıyor. Hem sıfır araç alımlarında hem de 2. El’de Mercedes-Benz Türk’ü tercih eden müşterilerimizin tümüne içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TruckStore ve BusStore 10’uncu Yılını Kutladı

Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Daphne Özensel ise törende yaptığı konuşmada; “Otobüs ve kamyon pazarındaki liderliğimizi 2. El’de sunduğumuz zengin araç portföyümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla sürdürüyoruz. Sadece Türkiye iç pazarında değil, ihracat pazarlarındaki satışlarımızla ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyoruz. 2009 yılında 2. El ticari araç alanında başladığımız faaliyetlerimize 2011 yılında BusStore markamız ile 2018 yılı itibarıyla ise TruckStore markamız ile başlattığımız ihracat operasyonlarımızı ekledik ve bugün 17 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. ‘10 yıldır güvenin adresi’ olan markalarımızla ayrıca, 2. El kamyon ve otobüs alanında yaklaşık 20 bin adet aracın satışını gerçekleştirdik. Mercedes-Benz Türk kalitesindeki alım ve satım işlemlerimizin yanı sıra ayrıca müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli denetliyor ve yine kendi başarı bayrağımızı daha ileriye taşımak adına yenilikler ve yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Bu yeni yatırımımızla müşterilerimizin soru, talep ve desteklerine çok daha hızlı çözümler sunabiliyoruz. Toplamda 9 satış noktası bulunan TruckStore ve BusStore markalarımızla müşterilerimize; kalitesiyle adından söz ettiren Mercedes-Benz marka ticari araçlara ek olarak Unimog gibi nadide araçlarımızı sunarken aynı zamanda her marka ve tipteki 2. El ticari araçlara takas, alt takas, garanti, finansman, servis paketleri ve kasko hizmeti sağlıyoruz. Bugün 10’uncu yılımızı kutlamamıza vesile olan, sıfır ticari araçtaki ilgiyi 2. El’de de Mercedes-Benz Türk’e gösteren müşterilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

TruckStore ve BusStore 10’uncu Yılını Kutlad

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA