17 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

transport logistic Munich 2023 Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, yük taşımacılığı sistemleri, IT/telematik, e-ticaret, intralojistik, depo yönetim sistemleri alanlarında yerli ve yabancı katılımcı firmaları bir araya getiren transport logistic Munich 2023 kapılarını açtı.

transport logistic Munich 2023 Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

09 Mayıs 2023 Salı 12:10

Fuarın açılış törenine katılan Federal Almanya Ulaştırma Bakanı Volker Wissing bir konuşma yaparak katılımcılara ve ziyaretçilere hitap etti.

Almanya’nın Münih kentinde 2 yılda 1 düzenlenen transport logistic Munich 2023 Fuar’ında 67 ülkeden 2 bin 300 şirket, yeni teknolojilerini, hizmetlerini ve ürünlerini sergiliyor. Bu yıl 100 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar, 12 Mayıs tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Dünyanın en büyük lojistik fuarı olan transport logistic Munich Fuar’ında, ulaşım altyapısı fuarın ana konusu olurken, içten yanmalı araçlardan elektrikli araçlara geçiş, tedarik zinciri mevzuatları, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, yük taşımacılığı sistemleri, bilgi teknolojileri, telematik, e-ticaret, telekomünikasyon, intralojistik, depo yönetim sistemleri, otomatik kimlik ve paketleme alanındaki diğer tüm ekipman ve hizmetlere ilişkin son yenilikler ziyaretçilerle buluşuyor.

Federal Almanya Ulaştırma Bakanı Volker Wissing

Ayrıca, bu yıl fuarda hızlı ulaşım sağlayan hava kargo özellikle odak noktası olurken, iklim konusunda sürdürülebilirliğin de lojistik firmalarının radarında olması dikkati çekiyor.

Esnek tedarik zincirleri planlaması, jeopolitiğin tedarik zincirlerine etkisi, sürdürülebilirlik, enerji geçişi için lojistik,  dijitalleşme, elektrikli hareketlilik, lojistik altyapı ve tedarik zinciri çözümler gerçekleştirilecek oturumlarda tartışılacak.

transport logistic Munich 2023 Kapılarını Ziyaretçilere Açtıtransport logistic Munich 2023 Kapılarını Ziyaretçilere Açtıtransport logistic Munich 2023 Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA