20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara22°C

Tırsan’dan İTT Lojstik’e 10 Adet Tank Konteyner Taşıyıcı

Likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılık firması İTT Lojistik, filosuna 10 adet Kässbohrer Tank Konteyner Taşıyıcı K.SHF T aracı ekledi.

Tırsan’dan İTT Lojstik’e 10 Adet Tank Konteyner Taşıyıcı

11 Aralık 2019 Çarşamba 16:33

Uluslararası likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılık firmalarından İTT Lojistik, tercihini Tırsan’dan yana kullanarak filosunu 10 adet Kässbohrer Tank Konteyner Taşıyıcı K.SHF T ile güçlendirdi. İTT Global’in Kocaeli Dilovası 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni açtığı Avrupa’nın En Modern Tank Yıkama Tesisinde bulanan Genel Merkez binasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Global Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, İTT Global Lojistik Genel Müdürü Didem Öztanık ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Lojistik’in uluslararası arenadaki başarılarına vurgu yaparak, “Küresel alanda başarılı olabilmek için uluslararası standartları takip etmek ve alanında dünyanın en iyilerini seçerek, onlarla rekabet etmek çok önemli. Nasıl daha iyi olurum? Nasıl daha iyi hizmet sunarım? gibi konulara odaklanmak gerekiyor. İTT Lojistik tüm bunları başarıyla yapan, Türkiye’deki örnek firmalardan biri” dedi.

İTT Lojistik’e teslim edilen Kässbohrer Tank Konteyner Şasi araçlarının Avrupa’da yoğun talep gördüğüne dikkat çeken Çetin Nuhoğlu, “İTT Lojistik’in filosunda 49 adet Tırsan aracımız bulunuyordu. Son olarak teslimatını yaptığımız 10 adet aracımız ise mevcut filodaki araçların yeni nesil versiyonudur. Yeni çıkardığımız bu ürün, şu anda Avrupa’da yoğun satılan, çok rekabetçi ve hafif bir araç” dedi.

Tırsan ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İTT Global Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, “Güçlü bir çözüm ortağımız olan Tırsan, inandığımız, güvendiğimiz ve her zaman tercih edeceğimiz bir firma. Konteyner yatırımlarımızda başka bir firma ile çalışmayı, hatta teklif almayı dahi hiç düşünmedik. Dolaysıyla Tırsan’ın bizim için çok ayrı bir yeri var. Bugüne kadar Tırsan, her türlü sorunumuzda bizlere hep ihtiyacımız olan çözümleri sundu” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA