29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

Tırsan, Patent Kategorisinin 4’üncü Kez Şampiyonu Oldu

Tırsan, 2023 TAYSAD Ödülleri Patent kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu. Ar-Ge çalışmalarına sürekli devam eden Tırsan, En Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinin 4’üncü kez şampiyonu oldu.

Tırsan, Patent Kategorisinin 4’üncü Kez Şampiyonu Oldu

02 Nisan 2024 Salı 13:39

Türkiye otomotiv tedarik sanayinin çatı kuruluşu Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) 46’ıncı Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Olağan Genel Kurul Toplantısı çerçevesinde gerçekleştirilen Başarı Ödülleri Töreni’nde Tırsan, Patent kategorisinde 49 patent ile 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Tırsan, 2023 yılında En Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinde şampiyonluğu ile 2018 yılından günümüze, son 6 senede dördüncü kez patent kategorisi şampiyonluğunu aldı.

Müşterilerinin rekabetçiliğini artırmak için Ar-Ge çalışmalarına sürekli devam eden Tırsan, Turkishtime tarafından hazırlanan 2022 Ar-Ge Merkezinde Alınan Ulusal Patent Sayısına Göre otomotiv sektörünün en çok patent alan 3’üncü şirketi oldu. Tırsan son 5 senedir, Ar-Ge İlk 50 Patent Sayısı listesinde ilk 3’te yer almaktadır.

Tırsan, treyler sektörünün en prestijli inovasyon ödülü olan “Avrupa İnovasyon Ödülleri’’nde 2021 yılında en kısa sürede tüm kategorilerde ödül alan ilk ve tek üretici olmuştur. 2023 yılında aldığı 2 yeni ödül ile Şasi, Gövde, Akıllı Treyler, Güvenlik, Çevre, Konsept ve Komponent kategorilerinde toplam 9 ödüle ulaşmıştır ve treyler teknolojilerinin gelişimine Avrupa’da da öncülük etmektedir.

Tırsan, Patent Kategorisinin 4’üncü Kez Şampiyonu Oldu

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA