19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

Tırsan Her Hafta 1 Patent Alıyor

Tırsan, haftada 1 patent alarak Ar-Ge 250 2021 araştırmasında patent tescil sıralamasında treyler sektörünün tek temsilcisi ve lideri olurken, otomotivde 2’nci sırada ve tüm sektörler içerisinde 4’üncü sırada yerini aldı.

Tırsan Her Hafta 1 Patent Alıyor

28 Eylül 2022 Çarşamba 14:58

Tırsan 2009 yılında kurduğu sektörün ilk Ar-Ge merkezinde, toplam 152 uzman personeli ile teknoloji ihraç etmeye ve 70’den fazla ülkedeki müşterilerinin rekabet gücünü artırmaya devam ediyor.

 

Turkishtime tarafından hazırlanan ve Ar-Ge Harcaması, Fikri mülkiyet (patent, faydalı model, endüstriyel tasarım) ve İstihdam kategorilerine göre hazırlanan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri” 2021 araştırması açıklandı. Tırsan, araştırma kriterlerinden biri olan patent tescili konusunda 2021 yılında aldığı toplam 54 patent, haftada 1 patent başarısıyla, otomotiv sektörü sıralamasında 2’nci Sırada, tüm sektörler sıralamasında ise 4’üncü sırada yer aldı.

 

Tırsan, uzman mühendislik kadrosu ve Ar-Ge yatırımları ile sektöre yön veren çalışmalarını ürün, hizmet, komponent ve proses geliştirme faaliyetleri olarak sürdürüyor. Tırsan Türkiye’den 7, Avrupa’da ise 8 üniversite ile araştırma faaliyetlerine devam ediyor.

Tırsan Her Hafta 1 Patent Alıyor

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA