11 Mayıs 2025
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

Tırsan DAF Rusya Roadshow’a Katılıyor

Tırsan, DAF Rusya Roadshow etkinliğine Kässbohrer markası Maxima, K.SCS X perdeli treyler ile katılıyor.

Tırsan DAF Rusya Roadshow’a Katılıyor

11 Eylül 2014 Perşembe 11:47

DAF tarafından, 4 Eylül-17 Ekim 2014 tarihleri arasında DAF Rusya Roadshow etkinliğine davet edilen Tırsan’ın Kässbohrer markası, etkinliğe Maxima, K.SCS X perdeli treyler aracıyla katılıyor. Rusya’nın 10 şehrinin ziyaret edileceği etkinliğin, Baltık kıyılarından Karadeniz kıyılarına uzanan 6 bin 400 km’lik güzergahı, Tırsan’ın mühendislik gücünün zorlu yol şartlarında sağladığı güvenlik ve dayanımı da bir kez daha gözler önüne serecek.

Etkinliğin geride kalan ilk durağı olan Moskova’da K.SCS X perdeli treyler katılımcılardan büyük ilgi görürken, Maxima perdeli treyler aracı etkinliğin ikinci durağı olan Lipetsk’e doğru yola çıktı. Maxima, K.SCS X perdeli treyler aracı DAF FT XF Euro 6 ile çekiliyor.

Etkinlikte ziyaret edilecek şehirler ve güzergah ise şöyle: Moskova 4 Eylül, Lipetsk 12 Eylül, St. Petersburg 18 Eylül, Nizhniy Novgorod        23 Eylül, Tolliaty 26 Eylül, Krasnodar 1 Ekim, Aksay 3 Ekim, Rostov-on-Don  7 Ekim, Belgorod 10 Ekim ve Bryansk 17 Ekim.


11 Eylül 2014

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA
12 saniye sonra reklam kapancaktır. Beklemek istemiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ.

Yükleniyor...