28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

Tamamen Yenilenen VW Caddy Şubat’ta Türkiye’de

Volkswagen Ticari Araç modellerinden olan ve markanın yeni binek araç modellerinin üretildiği MQB platformunda üretilen ilk hafif ticari araç olan Caddy’nin beşinci nesli Şubat’ta Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Tamamen Yenilenen VW Caddy Şubat’ta Türkiye’de

11 Aralık 2020 Cuma 11:06

Çok yönlü özellikleriyle sevilen Caddy’nin beşinci nesli, binek araç beklentilerine de cevap veriyor. MQB platformunda üretilen ilk Caddy olması nedeniyle tamamen yeniden tasarlanan model, iç mekan ve yükleme alanlarındaki önemli artış, yeni teknolojileri, konfor ve güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni Caddy Şubat ayında Türk tüketicilerle buluşacak.

Yeni Caddy, bugüne kadarki en dijital Caddy olarak dijitalleştirilmiş yüksek teknolojiye sahip ön konsol ve genişletilmiş iç mekanın etkisiyle daha konforlu. Gösterge paneli ve kontrol elemanları tamamen yeniden tasarlanan Yeni Caddy’de, donanım seviyesine bağlı olarak 6,5 inçten, 8,25 inç ekrana kadar değişen multimedya sistemleri standart olarak sunuluyor.

Yeni Caddy Türkiye’de 122PS güç ve 320Nm tork sağlayan 2.0 litrelik dizel bir TDI motorla satın alınabilecek.

Yeni sürüş destek sistemleri

Yeni Volkswagen’de sunulan sürüş destek sistemleri arasında; eCall, Şerit Takip Asistanı, Ön Bölge Asistanı, Direksiyon Yardımcı Asistanı, Geri Manevra Asistanı, Park Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici ve Kör Nokta Uyarı sistemi yer alıyor.

Tamamen Yenilenen VW Caddy Şubat’ta Türkiye’de

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA