28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

Sendeo’nun Büyüme Yolculuğu İstihdamla Devam Ediyor

Koç Toğluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, istihdamını üç ayda yüzde 40 arttırdı.

Sendeo’nun Büyüme Yolculuğu İstihdamla Devam Ediyor

27 Aralık 2021 Pazartesi 09:45

Eylül ayında yeni marka kimliğine kavuşan ve Sendeo adıyla müşteri memnuniyetinde liderlik hedefleyen marka, 7/24 hizmet anlayışı, müşteri odaklı yaklaşımı, teknolojik altyapısı, dinamik ve cesur bakış açısıyla sürdürülebilir büyümesine devam ediyor.

Sendeo, 2022 yılı içerisinde 2.500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Sendeo, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Aygaz’ın bir kurum içi girişimcilik örneği olarak Aykargo ismiyle faaliyete başlayan ve eylül ayında Sendeo adıyla çalışmalarına devam eden marka, kasım ayında gerçekleştirdiği lansman toplantısından sonra operasyonlarını geliştirmek için vites yükseltti. Teknoloji yatırımlarıyla operasyon süreçlerini 7/24 hizmet anlayışı paralelinde geliştiren Sendeo, istihdamını da arttırıyor. 400 çalışanla yola çıkan marka, üç ay gibi kısa bir süre içerisinde çalışan sayısını yaklaşık yüzde 40 arttırdı.

Çok kısa bir süre içerisinde önemli yol kat ettiklerini söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “400 kişilik bir ekiple başladığımız yolculuğumuza büyüyerek devam ediyoruz. Üç ay gibi kısa bir süre içerisinde istihdamımızı yüzde 40 artırdık. 2022 yılında Sendeo adına hızlı gelişmelerin olmasını bekliyoruz. İlk olarak faaliyetimizi 81 ile taşımak için aralıksız çalışıyoruz. İddialı hedeflerimize ulaşırken en büyük gücümüz; farklı sektör ve şirketlerden gelen genç ve dinamik ekibimizle birlikte bize hız kazandıran, nitelikli iş sonuçlarına ulaşmamızı sağlayan çeviklik anlayışımız. Operasyonumuzu genişletirken her zaman söylediğimiz gibi müşteri memnuniyetinde liderlik vizyonuyla hareket ediyoruz. Mutlu çalışan eşittir mutlu müşteri anlayışımıza uygun şekilde Saha Operasyon Sorumlularımız, teknik eğitimlerinin yanı sıra değer odaklı müşteri iletişimi eğitimlerini de tamamlayarak görevlerine başlıyorlar” dedi.

Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA