19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

Satko Teknoloji Satış ve Operasyon Direktörü Dorukata Vural: Sürücü Davranışları ve Verimliliğe Odaklandık

Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler mutluyuz gururluyuz. Çok değerli olan Atlas Lojistik Ödülü'ne layık olan ekibimiz adına Satko adına çok teşekkür ederim.

Satko Teknoloji Satış ve Operasyon Direktörü Dorukata Vural: Sürücü Davranışları ve Verimliliğe Odaklandık

18 Şubat 2021 Perşembe 11:24

Müşterilerimize verdiğimiz hizmet ve memnuniyet sonucunda bu ödülü almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu ödül firmamız Satko’nun tüm çalışanlarını motive edecek ve yeni yıla aynı hız ve hevesle gireceğiz.

Herkese “Bitsin artık” dedirten 2020 defterini kapattık. Dünyayı etkisi altına alan pandeminin yanı sıra yıl boyunca yangın, deprem ve kazaların ardı arkası kesilmedi…  Dünya 2020 ile birlikte çok farklı bir döneme girdi, bizde Satko olarak tüm iş süreçlerimizi, müşteri akışlarımızı en verimli şekilde nasıl yaparız buna yoğunlaştık.

2020 yılı içerisinde Takograf verilerini ve sürücü davranışlarını analiz etmek için lojistik firmalarına rehberlik edecek bir analiz ve karar destek platformu olan tachOnline ürünümüzü tamamladık. tachOnline Araçlarda bulunan takograf, sürücü kartı ve araç takip sistemi verilerinin görselleştirilebildiği, toplanan verilerin mevzuat dahilinde analizi ile ihlallerin tespit edildiği ve farklı araç ve kartlardan alınan verilerin kolerasyonu ile araç, personel ve rota seçimi satko.jpgsorunlarına yönelik çözüm süreçlerin yönetileceği ve denetim mekanizmasının oluşturulacağı bir raporlama ve analiz aracıdır. Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmaların sürücülerin davranışlarını anlamasına, regülasyon gereği tutarlı ve kurallı bir süreç yürütmesine, veri analizi sonrası sürücülerin davranışsal ve coğrafi olarak ihlal durumlarını analiz etmesine imkan sağlayarak bu doğrultuda alınacak aksiyonlarda destekleyici olacak bir yapı ve bu verilerin arşivlenmesini, analizini ve raporlanmasını sağlamaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA