27 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

Renault Trucks Şehiriçi Kamyonlarının Yeni Yüzünü Tanıtıyor

Renault Trucks şehiriçi kamyonlar, yeni tasarımı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle oldukça iddialı.

Renault Trucks Şehiriçi Kamyonlarının Yeni Yüzünü Tanıtıyor

12 Ekim 2023 Perşembe 20:11

Tasarım ekipleri, markanın Ağır Hizmet ve Hafif Ticari araçları arasında net bir görsel bağlantı oluşturmak amacıyla D & D Wide yelpazesindeki araçlarda dış tasarım değişikliği yaptı.
 

Renault Trucks, elektrikli modellere ait özellikler de dahil olmak üzere şehir içi ve çevresindeki kullanımlara yönelik sunduğu kamyonların yeni yüzünü tanıtıyor. Yeni tasarım, ilhamını Renault Trucks’ın Hafif Ticari Araç (LCV) ve Ağır Hizmet serilerinden alıyor ve Renault Trucks D, D Wide, C 2.3, D Wide LEC (alçak kabin) ile Renault Trucks E-Tech D, D Wide, D Wide LEC modelleri arasında bir geçiş oluşturuyor. Bu yeniliklerin yanı sıra hem sürücülerin hem de yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak üzere bir dizi yeni güvenlik ekipmanları da ekleniyor.
 

Renault Trucks'ın tasarım ekipleri, markanın Ağır Hizmet ve Hafif Ticari araçları arasında net bir görsel bağlantı oluşturmak amacıyla D & D Wide yelpazesindeki araçlarda dış tasarım değişikliği yaptı.
 

Full LED farlar, otomobil endüstrisinden alınan yeni C-şeklinde bir imza oluşturarak ticari araçlarla doğrudan estetik bir bağlantı kuruyor. Renault Trucks D & D Wide, ayrıca yeni üst ızgara ve ön tarafta kabartmalı "π" şekli gibi markanın Ağır Hizmet ürün gamına özgü tasarım özelliklerini de taşıyor. Radyatör ızgarasında firmaların kendi görsel kimliğini sergilemeleri için geniş bir alan da ayrılıyor.

Renault Trucks Şehiriçi Kamyonlarının Yeni Yüzünü Tanıtıyor

Renault Trucks E-Tech D, D Wide & D Wide LEC'in elektrikli versiyonlarında ızgara dahil tamamen boyalı ön kısım, belirgin bir görsel fark yaratıyor. Izgara, degrade grafik stilini vurgulayan ince bir "E-Tech" bantla gösteriş kazanıyor. Son olarak tüm araçlar, Renault Trucks’ın yeni logosunu gururla taşıyor.
 

Şehir ortamında güvenliği artıracak yeni özellikler
 

Atıkları etkili bir şekilde toplamak, ürün dağıtımlarını veya hafif inşaat işlerini yürütmek için Renault Trucks D, & D Wide, C 2.3, D Wide LEC ve Renault Trucks E-Tech D, D Wide ve D Wide LEC, çoğu zaman kamyonlar için hareket alanının giderek azaldığı yoğun nüfuslu şehir merkezlerinde faaliyet gösteriyor. Hem sürücü stresini azaltmak hem de sürücülerin, yüklerin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak amacıyla Renault Trucks, şehir içi ve çevresindeki kullanımlar için ürün yelpazesini yeni güvenlik özellikleriyle donatıyor.
 

Tutma kolları ve dikiz aynalarının konumu, görüş açılarını iyileştirecek şekilde ayarlanıyor ve dar sokaklarda sürüşü kolaylaştırıyor. Aracın her tarafına yerleştirilen radarlar ve kameralar, gerçek zamanlı bilgi sağlarken gerekirse sürücüyü uyararak sürüşün daha güvenli ve kolay olmasına katkıda bulunuyor.
 

Ayrıca otomatik lastik basınç kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı, şerit takip sistemi ve hız uyarıları gibi özelliklerin dahil edilmesi, yol güvenliğini önemli ölçüde artırıyor.
 

Son olarak, daha iyi görüş ve güvenli sürüş için kamyonlar yeni dikiz aynalarıyla donatılıyor.

renault-trucks-sehirici-kamyon-03.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA