28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

Recep Serin Otomotiv 2. El Treyler Pazarında İddialı

Recep Serin Otomotiv’in Başkanı Recep Serin; kurumsallaşma ve yenilikler sunma konusunda yaptıkları çalışmaları ve 2023 hedefleri hakkında bilgi verdi.

Recep Serin Otomotiv 2. El Treyler Pazarında İddialı

15 Eylül 2022 Perşembe 17:11

2.El Treyler pazarında müşterilerin güvenini sağlamanın çok önemli olduğunu belirten Recep Serin; bir treyler için kendilerine ait servis kanalında araçların tüm alt ve yürüyen aksamlarının incelenebildiği ve detaylı ekspertiz raporunun hazırlandığı kurumsal bir sisteme sahip olduklarını söyledi. Serin, “müşterilerimiz satın almak istedikleri araçların mevcut durumu ve geçmiş hikayesi ile ilgili bilgilere şeffaf bir şekilde ulaşabiliyor” şeklinde konuştu.

2.El araçların önemli bakım ve onarımlarının kendileri tarafından yapıldığını müşterilerin güvenle satın alabilecekleri araçlar sunduklarını söyleyen Serin, Change araçların tespiti için de özel yöntemler geliştirdiklerini ve Change araç alım satımı yapmama konusuna kurumsal hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

Birçok işin dijital ortama geçtiği günümüzde kendilerinin de dijitalleşmeye yatırım yaptığını belirten Serin, özel bir CRM yazılımı için 2021 sonundan beri yatırım yaptıklarını ve RSOSOFT adını verdikleri yazılımı 2022 yılında kullanmaya başladıklarını açıkladı. RSOSOFT ile tüm araç, müşteri ve görüşme bilgilerinin kayıt altına alındığını ifade eden Serin, “Yazılımımız aynı zamanda müşterilerimizin talep ettiği araçlar için internet veri tabanında tarama yaparak müşterimiz için en uygun aracı bulabilen bir yapay zekaya sahip” dedi. 

“2023 için Tüm Sektörü İlgilendiren Projelerimiz Var”

Recep Serin Otomotiv’in Başkanı Recep Serin

RSOSOFT için yaptıkları çalışmaların, treyler ticaretinin dijital kolaylıklardan nasıl yararlanabileceği konusunda kendilerine yeni ufuklar açtığını ve dijitalleşmenin olanaklarından sonuna kadar yararlanmak için yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Recep Serin “Müşterilerimizin bir çok markanın 0 km ve 2. El aracına kolayca ulaşabilecekleri ve ellerindeki 2.el treyleri çok hızlı bir şekilde değerlendirebilecekleri cep telefonu uygulamasının alt yapısını oluşturduk. 2023 yılında müşterilerimiz Recep Serin Otomotiv’in uygulaması ile tüm üreticilerin, ithalatçı markaların ve 2.El treyler ticareti yapanların ellerindeki araçlara kolayca ulaşabilecek ve ellerindeki aracı, almak istedikleri araç ile kolayca takasını yapabilecek.” dedi.

“Üreticiler ile Karşılıklı Yakın Markaj içindeyiz

Recep Serin Otomotiv 2. El Treyler Pazarında İddialı

Kurumsal şirket olmanın sadece müşterilerin değil üreticilerin de ilgisini çektiğini ifade eden Recep Serin, hali hazırda 5 markanın bayisi olduklarını ve bu sayının 2023’te artacağını belirtti. Yeni projelerinden haberdar olan üreticiler ile yakın markaja girdiklerini ifade eden Serin; “2023 yılında sadece üreticiler ile değil 2.El treyler ticareti yapan meslektaşlarımız ile de yeni iş birlikleri geliştireceğiz ve müşterilerimizin taleplerini hızlı, güvenilir ve ekonomik bir şekilde çözeceğiz. Bu iş modeli ile müşterilerimiz de satıcılarda kazançlı çıkacak” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA