29 Mart 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

Peugeot Türkiye'de Yeni Satış Direktörü Efe Tunalıoğlu Oldu

Türkiye yapılanmasını kuvvetlendirmeye devam eden Stellantis Türkiye’ye yeni transfer, yeni Peugeot Türkiye Satış Direktörü Efe Tunalıoğlu oldu.

Peugeot Türkiye'de Yeni Satış Direktörü Efe Tunalıoğlu Oldu

31 Ekim 2022 Pazartesi 13:30

Stellantis’in Türkiye yapılanmasına yeni isimler katılmaya devam ediyor. Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğüne Gülin Reyhanoğlu’nun atanmasının ardından Satış Direktörlüğü görevine Efe Tunalıoğlu getirildi. Ekim 2022 itibarıyla Efe Tunalıoğlu, Peugeot Türkiye Satış Direktörü olarak yeni görevine başladı.

Otomotiv ve mobilite dünyasının en büyük grupları arasında yer alan, geleceğin teknolojilerini adapte etme konusunda kusursuz bir rol üstlenen Stellantis, Türkiye yapılanmasını kuvvetlendirmeye devam ediyor. Dare Forward 2030 (2030'a Cesaretle) stratejik plan hedefleriyle büyümesini sürdüren grupta, Gülin Reyhanoğlu’nun Peugeot Türkiye Genel Müdürü olarak atanmasının ardından Satış Direktörlüğü görevine Efe Tunalıoğlu getirildi.

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Efe Tunalıoğlu, Stellantis çatısı altında göreve başlamadan önce 9 seneyi aşkın süre Toyota Türkiye bünyesinde satışla ilgili çeşitli yöneticilik görevlerinde yer aldı. Kariyerinin ilk dönemlerinde Hyundai Assan ve Mercedes – Benz Türkiye gibi şirketlerde de çalışan Tunalıoğlu, Ekim 2022 tarihi itibarıyla Stellantis Türkiye çatısı altındaki yeni görevine başladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA