22 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara7°C

Pegasus Kargo, Büyümeye Devam Ediyor

Pegasus Kargo, ‘zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle ve her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye devam ediyor.

Pegasus Kargo, Büyümeye Devam Ediyor

10 Nisan 2009 Cuma 21:02

Pegasus Kargo, ‘zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle ve her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye devam ediyor.

 

Boeing 737 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Avrupa’nın çeşitli bölgelerine kargo gönderimi gerçekleştiren Pegasus Kargo, 2009 yazı itibariyle ağını genişletmeyi planlıyor. 2005 yılından girdiği pazarda yurtiçinde 15, yurtdışında 14 adet uçuş noktasına sahip olan Pegasus Kargo, 2009 yazında Elazığ, Berlin, Krasnodar, Brüksel, Paris, gibi açılacak yeni uçuş noktasıyla kargo gönderimini daha da genişletiyor.  

‘Daha uygun fiyata kaliteli hizmet’ misyonu ile yola çıktıklarını belirten Pegasus Kargo  Müdürü  Aydın Alpa, “Müşterilerimize sürekli pozitif çözümler ve alternatifler sunuyoruz. Sektörde gittikçe artan pazar payımız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Zamanında teslim performansıyla önümüzdeki dönemlerde de göz doldurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kısaca Pegasus Kargo…

Sabiha Gökçen Havalimanı ve İzmir’de ofisi bulunan Pegasus Kargo’nun merkezi ise İstanbul’da. IATA CASS üyesi olan Pegasus Kargo, 2005 yılından bu yana genel satış acentesi olan Skyline Air Services ile 2012’ye kadar çalışmayı planlıyor.

 

Nisan 2009 itibarı ile 10 adet B737-800, üç adet B737-500 ve iki adet B737-400’ü filosunda bulunduran Pegasus Havayolları, aynı zamanda İZair’e ait üç adet A319-100 ve bir adet A320-200 uçağını kullanıyor. 2015 yılındaki 40 uçağa sahip olmayı planlayan Pegasus Havayolları’nın filosunda şu anda 19 uçağa sahip.


Pegasus Kargo, Ankara, Antalya ve Izmir gibi meydanlarda iç ve dış antrepo kurmayı hedefliyor. Aynı zamanda B737- 400 kargo uçağını fizibilite çalışmaları devam etmekte. Yaz 2009 tarifesinde açılacak yeni hatları  arasında bulunan; İstanbul – Elazığ, Bodrum – Londra, İstanbul – Berlin, İstanbul – Krasnodar, İstanbul – Brüksel ve İstanbul – Paris hatları ile kargo ağını da genişletmeyi planlıyor. Ayrıca,  Jan de Rijk nakliye firması ile yapılan anlaşmayla  ,Pegasus Kargo logolu nakliyat tırı tüm Avrupa’da farklı noktalarda dolaşacaktır.

 

 

Pegasus Kargo ile ilgili detayları ve daha fazla bilgiyi www.pegasuscargo.com sitesinden edinebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA