20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

Önce UTİKAD Grubu Dernek Yönetimine Aday

1986 yılında kurulan UTİKAD (Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği) için seçim dönemi yaklaşırken yönetim için adaylıklar da netleşmeye başladı.

Önce UTİKAD Grubu Dernek Yönetimine Aday

18 Aralık 2020 Cuma 18:10

Derneğin şu anda başkanı olarak görev yapan Emre Eldener’in de içinde bulunduğu Önce UTİKAD grubu, yönetime adaylığını açıklarken başkan adayı olarak Ayşem Ulusoy gösterildi.

Salgın nedeniyle genel kurul tarihi henüz belli olmamasına rağmen Önce UTİKAD tarafından hazırlanan sitede şu açıklamalara yer verildi: “Türk lojistik sektörünün en çağdaş, en yenilikçi, geleceğe umutla bakan sivil toplum kuruluşu ve mesleki örgütü UTİKAD’ın yönetimine talibiz. Bizleri uzun yıllardır UTİKAD çatısı altında sektörümüz için verdiğimiz emekle, paylaştığımız fikirlerimizle ve ortak akılla ortaya koyduğumuz çözüm önerilerimizle aslında yakından tanıyorsunuz. Çünkü her birimiz hem sektörün hem de UTİKAD’ın içinden geliyoruz. Ve hem sizlerden aldığımız güçle hem de yüreklerimizde var olan inançla "Önce UTİKAD" diyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki; UTİKAD’da ‘Ben yoktur, biz vardır!" Önce Türkiyemizin, önce lojistik sektörümüzün ve tabii ki siz değerleri üyelerimizin ortak faydası için çalışmak vardır. UTİKAD’da başkanlık yarışları, güç savaşları yoktur, başkanlığın nazik ve uygarca devri vardır. Bu çatı altında kendi firmalarımız, unvanlarımız yoktur, önce sektörümüzün sorunlarına üretilecek çözümler önce sektörümüzü geliştirecek girişimler vardır.

Türkiye ve dünyadaki lojistik yapılanmanın etkin, etkili ve sürdürülebilir bir şekilde işlemesini ve gelişimini sağlamak vizyonuyla çıktığımız bu heyecanlı süreçte; UTİKAD’ın asıl sahibinin tüm dernek üyeleri olduğunu hiçbir zaman unutmayarak yol alıyoruz. Üyelerimizin derneğe ilişkin tüm süreçlerde aktif katılımıyla Türkiye lojistik sektörünü ve dernek üyelerini ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek, sektörün uluslararası standartlarda ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak ve dernek üyelerinin gelişimini destekleyici faaliyetleri yürütmeyi öncelikli görevlerimiz, misyonumuz olarak benimsiyoruz.

Önce UTİKAD Grubu Dernek Yönetimine Aday

ÖNCE UTİKAD olarak başkanlık bayrağını devralmak üzere Değerli Meslektaşımız Ayşem Ulusoy liderliğinde bir araya geldiğimizi söylemekten onur duyuyoruz. Lojistik sektörümüzde farklı görevlerde yer alarak sektörümüzün hızlı gelişimine büyük katkı sağlayan kadın meslektaşlarımıza duyduğumuz güveni ve verdiğimiz değeri, Başkan Adayımız Ayşem Ulusoy ile UTİKAD çatısı altında pekiştireceğimize inanıyoruz.”

  1. Arkın Obdan / Obdan Sistem
  2. Ayşem Ulusoy / ATC Grup
  3. Barış Dillioğlu / Kınay
  4. Cihan Özkal / Armada Denizcilik
  5. Cihan Yusufi / Globelink Ünimar
  6. Emre Eldener / Kıta Ulaştırma
  7. İsmail Tekin / Enco
  8. Mehmet Özal / Ekol Lojistik
  9. Serdar Ayırtman / Catoni Grup
  10. Serkan Eren / MNG Havayolları
  11. Sibel Gültekin Karagöz / Sibel Uluslararası Taşımacılık

UTİKAD Başkanı Eldener’in Açıklaması

UTİKAD Başkanı Eldener“2016 yılından bu yana sürdürdüğüm UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi Kasım 2020’de tamamlamayı planlıyordum, ancak pandemi yasakları nedeniyle 38. Olağan Seçimli Genel Kurulumuzu gerçekleştiremedik. Bu nedenle Genel Kurula kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Büyük bir keyifle yürüttüğüm UTİKAD’ın başkanlık bayrağını Genel Kurulumuzda gerçekleşecek seçimle bir sonraki başkana teslim edeceğim.

Bu seçimde iki farklı ekip sizlerin oyları için yarışacak. 25 yıllık mesleki kariyerim, sivil toplum kuruluşlarındaki kişisel deneyimim ve UTİKAD’da geçirdiğim sürecin sonunda Emre Eldener olarak ben, değerli meslektaşım Ayşem Ulusoy liderliğinde seçime girecek olan ÖNCE UTİKAD ekibinde yer almayı uygun buldum. UTİKAD’ın başkanlık bayrağını, UTİKAD için benimle ve benden önceki başkanlarla aynı amaçlara, vizyona ve gelecek hayallerine sahip bir kadın meslektaşıma devretmekten ayrıca gurur duyacağım.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA