29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C

Omsan’a Yeni Genel Müdür

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden biri olan Omsan Lojistiğin Genel Müdürlüğüne 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle Doç. Dr. M. Hakan Keskin atandı.

Omsan’a Yeni Genel Müdür

27 Eylül 2016 Salı 10:42

Omsan ailesine katılmış olmaktan dolayı heyecan ve gurur duyduğunu belirten Keskin, çağımızın bilgi çağı olduğunu ve teknolojinin hızla geliştiğini kaydetti. Bu değişimin birçok fırsat ve tehdidi de beraberinde getirdiğine değinen Keskin, Omsan olarak bir yandan değer yaratırken, aynı zamanda bu değişime de ayak uydurmak zorunda olduklarını söyledi. Keskin, hedefinin Omsan’ı günümüzün gerektirdiği koşullarda rekabet edebilecek, değer yaratacak, sektörün lojistik lokomotifi haline dönüştürmek olduğunu belirtti.

1965 yılında Eskişehir’de doğan Doç. Dr. M. Hakan Keskin, 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden, 1987 yılında ise Kara Harp Okulu’ndan mezun olmuş, çeşitli lojistik görevlerde bulunduktan sonra TSK’dan 2009 yılında Kıdemli Albay rütbesi ile emekli olmuştur. TSK’da Lojistik Yönetim Okulunu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde ise Lojistik Yönetimi Bölümünü kuran Keskin’in hem stratejik hem de operasyonel seviyede lojistiğin planlanması, yönetimi ve icrası alanlarında 30 yıla yakın deneyimi bulunmaktadır.

Kalkınma Bakanlığı 10’uncu Kalkınma Planı çalışmalarında Türkiye’de Lojistik Hizmetlerinin Geliştirilmesi Özel İhtisas Komisyonu üyeliği, Dekan Yardımcılığı ve Bölüm Başkanlığı gibi görevlerinin yanı sıra çeşitli kuruluşlarda kurul başkanlığı, üyelik ve danışmanlık gibi görevleri de gerçekleştiren KESKİN’in lojistik alanında yazılmış 3 kitabı bulunmaktadır. Altıncı baskısını yapan ve Türkiye’nin en çok satılan lojistik kitabı olarak kabul edilen ‘Lojistik ve TZY’ kitabı, lojistik üzerine Türkiye’de yazılmış ilk kitap olma özelliğine sahiptir. Türkçe lojistik kaynaklar arasında en kapsamlılarından olan ‘Lojistik El Kitabı’ ile ‘Tedarik Zinciri Yönetimi’ isimli kitaplar ülkemizdeki lojistik ile ilgili ön lisans, lisans ve lisansüstü programların temel başvuru kaynaklarındandır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA