27 Temmuz 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara17°C

NGL Avrupa Parsiyel Taşımacılığında Öne Çıkıyor

Norther Global Lojistik (NGL), başta parsiyel taşımacılık hizmeti olmak üzere lojistik sektöründe yürüttüğü faaliyetlerini sürdürülebilir şekilde büyütmeye devam ediyor.

NGL Avrupa Parsiyel Taşımacılığında Öne Çıkıyor

10 Haziran 2024 Pazartesi 14:00

Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı ile müşterilerine hızlı, güvenli ve yeni nesil lojistik çözümler sunan Norther Global Logistics (NGL), geçtiğimiz yıl 1000’i aşkın firmanın 10 binden fazla parsiyel yükünü direkt parsiyel taşımacılık hizmeti sayesinde hiç beklemeden aktarmasız olarak adreslerine hızla ve güvenle ulaştırdı.

Tüm Avrupa ülkeleri ile komple / parsiyel ithalat ve ihracat yüklerinde her gün çıkışlar sağlayan şirket, sınırları ortadan kaldırıyor. Norther Global Logistics (NGL) Kurucu Ortağı Sefa Erol, “Müşterilerimizi LTL yükleri için komple taşıma maliyetlerinden kurtararak, güçlü bir maliyet yönetimi sağlıyoruz. Müşterilerimizin acil gönderileri için özmal araç filomuzla minivan ekspres taşıma çözümleri sunuyoruz. Minivan ekspres hizmeti ile, sınır kapıları veya havayolunda uçuş günü/saati bekleme sürelerinden tasarruf ediyoruz. Parsiyel veya komple yükler için maliyet avantajı sağlayarak kapıdan kapıya teslimat güvencesi sunuyoruz” diyor.

NGL Avrupa Parsiyel Taşımacılığında Öne Çıkıyor

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA