18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

MRL ve ARC Lojistik Filosunu Iveco S-WAY’ler İle Büyütüyor

Grup firması olan MRL lojistik ve ARC lojistik 20 çekicinin ilk partisi olan 6 adet Iveco S-WAY 490’ı teslim aldı.

MRL ve ARC Lojistik Filosunu Iveco S-WAY’ler İle Büyütüyor

21 Haziran 2022 Salı 14:52

Türkiye-Avrupa hattında faaliyet gösteren ihracatçı ve ithalatçılarımızın yüklerini kara yolu ile hem komple hem de parsiyel olarak taşıyan MRL Log filosuna 20 çekicinin ilk partisi olan 6 adet Iveco S-WAY 490’ı teslim aldı.

Iveco bayi İstanbul Fiat Otomotiv'de gerçekleşen teslimat törenine MRL Log Kurucu Ortağı Serhan Yavaşoğlu, İş Analisti Can Deniz Yavaşoğlu, İstanbul Fiat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı, Genel Müdür Hikmet Yılgör, Iveco Ağır Vasıta Satış Geliştirme Müdürü Tayfun Fıçıcı ve Ağır Vasıta Satış Yönetici Eray Üstün katıldı.

Avrupa’nın birçok bölgesinde müşterilerimize çözüm ürettiklerini belirten MRL Log Kurucu Ortağı Serhan Yavaşoğlu, “Yurt dışında güçlü acente bağlantılarımız, oluşturmuş olduğumuz networkümüz ile müşterilerimize çözüm üretebiliyoruz. Ofis içerisinde kurmuş olduğumuz kar merkezleri ile İngiltere-İrlanda-İskoçya-Galler ülkelerine, Almanya-Benelüks-Avusturya-İsviçre yani Almanca konuşulan ülkelere de ayrı departman hizmeti veriyoruz. Balkan ve İtalya müşterilerimize ise ayrı uzman kadro ile hizmet vermekteyiz.”

Teslim aldıkları Iveco S-WAY çekicileri Türkiye içerisindeki taşımalar için kullanacaklarını belirten Serhan Yavaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Filomuzda 150’nin üzerinde aracımız var, sene sonuna kadar araç parkımız satın almış olduğumuz araçlar ile 200 adete ulaşacak. Oluşturduğumuz alt yapı ve kadro ile önümüzdeki sene de filomuzu 450 adete çıkarmayı hedefliyoruz.

MRL ve ARC Lojistik Filosunu Iveco S-WAY’ler İle Büyütüyor

Araçların artık  hemen hemen hepsi aynı özelliklere sahip. Yol, yakıt performansları gibi kriterlerin hepsi birbirine eşit hale geldi.  Bizim için fiyatlar, satış sonrası hizmet ve ikili ilişkiler artık daha önemli hale geldi. Iveco’ya bize bu dar zamanda araç teslimatı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz .”

Beyanneme başı navlunsal ölçümler ve yakıt performanslarını km veya uzun mesafedeki düşüş, kalkış oranlarını ölçtüklerini belirten MRL Log İş Analisti ve Yurtdışı Operasyon Müdürü Can Deniz Yavaşoğlu, “Olasılık istatistiğine bakılırsa araçların 1 ay kullanılması lazım. Örneğin; araçlar Almanya’ya gönderildiğinde 1 aylık süreçte Almanya performansı bölge bölge ayrılarak incelenir. Araçların gittiği lokasyona göre yokuşlu veya farklı yol şartı olan bölgeler vardır. Kuzeye gidiyorsa o daha farklıdır ve gittiği lokasyona göre değerlendirilmektedir. Yük durumuna göre ağırlık tonajını da kendi arasında değerlendirmek gerekir. Araçlar hafif yüklerde daha az yakıt, fazla yükte daha fazla yakıt harcayabilir.” şeklinde konuştu.

Iveco Bayi İstanbul Fiyat yetkilileri araç hakkında verdikleri bilgide, “S-WAY’ler 13 lt 490 Bg Euro 6 E serisi gelişmiş sürtünme direnci ve güçlü motor, full ADR’li, otomatik şanzımanla uyumlu düşük yakıt tüketimi sağlayan 2.31 tahvil oranlı arka akslara sahip. 3800 mm dingil mesafesine sahip olan S-WAY’lerde 4×2 çekicilerin çeki tablası yüksekliği 962 mm. Bu özellikler ile birlikte yeni S-WAY MRL Log’un satış ve satış sonrası hizmetlerimizden etkin ve kolay bir şekilde yararlanmasını sağlıyor.” dedi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA