25 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara27°C

MNG Havayolları CHAMP Traxon cargoHUB Anlaşmasını Yeniledi

12 yıl gibi uzun bir süredir Traxon CargoHUB kullanıcısı olan MNG Airlines Cargo, CHAMP Cargosystems ile olan anlaşmasını bir kez daha yeniledi.

MNG Havayolları CHAMP Traxon cargoHUB Anlaşmasını Yeniledi

03 Mart 2021 Çarşamba 12:43

Yinelenen bu işbirliği ile CHAMP havayolunun dijitalleşme adımlarına bir yenisini ekledi ve eAWB penetrasyonunu genişleterek havayolu için yeni fırsatlara bir kapı açmış oldu. 

Traxon cargoHUB dünya çapında en yaygın kullanılan elektronik veri iletim platformlarından biri  olarak 100’den fazla havayolu ve yaklaşık 9000 ofis ile hizmet veren 3000 hava kargo acentesine hizmet vermektedir. CHAMP, Türkiye’de de büyüyen hava kargo tedarik zincirinin uçtan uca dijitalleşmesini destekleyerek, hava kargo sürecinin dijitalleşmesine büyük katkı sağladı. 

MNG Havayolları Yer Operasyonları Direktörü Serkan Eren, bu yeni adımı “MNG, Traxon cargoHUB'un hizmet ağından çok memnun kaldı. CHAMP’ın teknolojileri yalnızca veri alışverişlerimizin hayati bir parçası değil, aynı zamanda süreçlerimize istikrar ve tutarlılık getiriyor. İşbirliğimizi yenilemekten memnuniyet duyuyoruz." şeklinde yorumladı. 

CHAMP Cargosystems Satış - Dağıtım Hizmetleri Başkanı Laurent Jossa ise “MNG Havayolları'nın dijitalleşme stratejisini desteklemeye devam etmekten mutluluk duyuyoruz. CHAMP, kargo operasyonunda MNG ile yakın bağlarını koruyor ve mümkün olan her yerde taşıyıcının hizmet ağını genişletmeye devam ediyor." diyor. 

MNG ayrıca, global mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen gümrük ve güvenlik işlemleri için CHAMP’in Traxon Global Customs (TGC) and Traxon Global Security (TGS) platformlarını da kullanıyor. 

MNG Havayolları CHAMP Traxon cargoHUB Anlaşmasını Yeniledi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA