16 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara7°C

Mitsubishi Fuso Hafif Kamyon Ailesi Tamamlandı

Yakıt ekonomisiyle ‘kamyoncunun dostu’ olan Mitsubishi Fuso Canter yeni 3,5 tonluk kamyonetlerini ve 7,5 tonluk çift kabin kamyonunu Türkiye pazarına sundu.

Mitsubishi Fuso Hafif Kamyon Ailesi Tamamlandı

08 Mayıs 2015 Cuma 16:18

Sınıfında adı yakıt ekonomisiyle özdeşleşen Mitsubishi Fuso Canter’in 3,5 tonluk kamyonet ve 7,5 tonluk çift kabin kamyon modelleri Türkiye’de de pazara sunuldu. Böylece pazarda, Mitsubishi Fuso hafif kamyon ailesi tamamlanmış oldu. ‘Her ihtiyaca bir Canter’ sloganıyla ilerleyen Temsa Motorlu Araçlar, Canter versiyon sayısını 8’den 12’ye yükseltti.

Yeni model ve versiyon Canterler’in tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü Eşref Zeka, farklı ihtiyaçlara cevap veren 3,5 ton, 6,5 ton, 7,5 ton ve 8,5 ton Canter seçenekleriyle hafif ticari araç pazarının önemli oyuncuları arasında yer aldıklarını söyledi.

Yeni 3,5 tonluk Canter, gıdadan beyaz eşyaya, ev tekstilinden mobilyaya farklı sektörlerden müşteri için ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Canter yakıt ekonomisi sunan motoruyla dikkat çekiyor

Yüksek verimli hafif kamyonları ile rakiplerinden bir adım öne çıkan Canter, yakıt ekonomisi sunan motoruyla da dikkat çekiyor. Gelişmiş fren sistemi ve araç durumunun sürücü tarafından anlık takibini sağlayan bilgi ekranıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Canter, bağımsız helezon tip ön süspansiyon sistemiyle sürüş konforunu maksimuma çıkarıyor.

Kamyoncunun ihtiyacını bilen ve uygun çözümler sunan Mitsubishi Fuso, bu doğrultuda 7,5 tonluk kamyon pazarına yönelik yeni çift kabin kamyonunu da Türkiye pazarına sundu. İlk defa çift kabin olarak pazara sunulan 7,5 tonluk kamyonlar, inşaat, itfaiye, bakım-onarım gibi işlerde kullanılabilecek.

Mitsubishi Fuso Canter hafif ticari araçları 2015 yılı ilk çeyreğinde pazarın yüzde 54’lük büyümesine karşılık yüzde 104’lük büyümeyle önemli bir başarıya ulaştı. Canter’ler, otomatik ve düz vites seçeneklerinin yanı sıra klima seçeneğiyle farklı ihtiyaçlara hitap ediyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA