Mercedes-Benz'den Ocak Ayı Kampanyaları
Mercedes-Benz Finansal Hizmetleri 2015’in ilk ayında hazırladığı kampanyalar ile hem otomobil hem de ticari araç kullanıcılarına cazip fırsatlar sunuyor.

13 Ocak 2015 Salı 13:21
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Ocak ayında tüm 2014 model 0 km. Mercedes-Benz otomobillerde yüzde 0,99 sabit faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor.
Mercedes-Benz Türk’ün EL2 markası altındaki tüm kullanılmış otomobillere sunulan kampanya kapsamında müşteriler yüzde 1,04’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabilirler.
Kampanya kapsamında Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setlerini (4 adet jant + 4 adet kış lastiği) sonbahar/kışa özel avantajlı fiyatlarla tercih eden müşterilere yüzde 25 fiyat avantajı, stoklarda sınırlı BP akaryakıt istasyonlarından 100 TL değerinde hediye çeki ve Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde uzman ekipler tarafından 30 farklı noktadan yapılan araç kontrolü ve araç ile ilgili kapsamlı bilgilerin yer aldığı detaylı rapor ücretsiz olarak sunuluyor.
Otomobillerinde gerçekleşen kazalar sonrasında QR kod teknolojisi ile dijital ortamda araç bilgilerine ulaşabilme imkânı sunan Mercedes-Benz Türk, 1990 yılından sonra üretilen tüm Mercedes-Benz otomobillere bu kodu yetkili Mercedes-Benz servislerinde ücretsiz olarak yerleştirme fırsatı sunuyor.
Geliştirilen güvenlik donanımı, karizmatik dış tasarımı, konforu artırılan koltukları ve standart olarak sunulan fonksiyonel özellikleriyle segmentindeki standartları yeniden belirleyen Sprinter’in 2014 model araçları için Ocak ayında avantajlı kampanyalar sunuluyor. Bu kapsamda ‘Mercedes-Benz Kasko’ kullanıldığı takdirde tüm vadelerde sabit yüzde 0,84 faiz oranı ile kurumsal müşteriler 769 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile pazarda yerini alan yeni Vito için Ocak ayında sunulan kampanya kapsamında ‘Mercedes-Benz Kasko’ kullanıldığı takdirde tüm vadelerde sabit yüzde 0,84 faiz oranıyla kurumsal müşteriler 769 TL’den, bireysel müşteriler ise 791 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerini tercih edebilirler.
2’nci El Hafif Ticari Araç kampanyaları
Mercedes-Benz’in 2. El hafif ticari araç markası Used 1 çatısı altındaki hafif ticari araç takası kapsamında kullanılmış araçlar için sunulan kampanya kapsamında yüzde 0,95 sabit faiz oranıyla kurumsal müşteriler ayda 526 TL’den, bireysel müşteriler ise 543 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabilirler.
Yeni Mercedes-Benz Sprinter’de otomatik frenleme sistemiyle aracın yanal rüzgârlar sebebiyle savrulmasını engelleyen, şeridinde seyrine devam etmesini sağlayan ve 80 km/h üzerindeki hızlarda devreye girerek rüzgarın geliş yönüne bağlı olarak ilgili tekerleklere, aracın savrulmadan devam etmesi için fren müdahalesi yapan ‘Rüzgar Savrulma Asistanı’ Ocak ayında ilave araç aksesuar paketi olarak avantajlı fiyatlarla Mercedes-Benz yetkili servislerinde sunuluyor.
Mercedes-Benz Vito sahipleri için hazırlanan yeni ‘Dış Ayna Paketi’ kapsamında aracın gövde renginde, sinyal özelliği bulunan, elektrikli katlanabilen ve ısıtılabilen, bu sayede görüş konforunu artıran dış ayna, fiyat avantajı ve orijinal yedek parça güvencesi ile tüm Mercedes-Benz yetkili servislerinde sunuluyor.
Tüm Mercedes-Benz kamyon modelleri için ‘Mercedes-Benz Kasko’ tercih edildiğinde180 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0,87’den başlayan avantajlı faiz oranları sunuyor. Kampanya kapsamında 48 aya varan vade seçenekleri ve 2 bin 612 TL’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün.
Avro ödeme seçeneklerinde ise yüzde 0,33’ten başlayan faiz oranları, 70 bin Avro’ya varan kredi tutarları, 48 aya varan vade seçenekleri ve bin 146 Avro’dan başlayan aylık ödemelerle kampanyadan yararlanılabilir.
2014 üretimi Mercedes-Benz Axor 2529 CD, Axor 2529 K, Axor 3229 ve Axor 3240 kamyon alımlarında geçerli özel finansman kampanyası çerçevesinde 180 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 421 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.
2014 üretimi Mercedes-Benz Atego 1518 ve Atego 2124 kamyon alımlarında Ocak ayı sonuna kadar geçerli özel finansman kampanyası kapsamında 150 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 508 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri sunuluyor.
2014 üretimi Mercedes-Benz Actros 1844 ve Actros 1941 kamyon alımlarında Ocak ayına özel finansman kampanyası çerçevesinde 200 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile 3 bin 206 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri tercih edilebilir.
Avro ödeme seçeneklerinde ise yüzde 0’dan başlayan faiz oranları, 75 bin Avro’ya varan kredi tutarları, 48 aya varan vade seçenekleri ve bin 196 Avro’dan başlayan aylık ödemelerle kampanyadan yararlanmak mümkün.
2014 üretimi Mercedes-Benz Axor 1829 K kamyon alımlarında geçerli finansman kampanyası çerçevesinde 150 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ile 48 aya varan vade seçenekleri ile 2 bin 470 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.
TruckStore kampanyaları
Mercedes-Benz Türk’ün kullanılmış kamyonları çatısı altında bulundurduğu TruckStore markası altında bulunan ‘Ocak ayı Fırsat Araçları’na özel sunulan kampanya ile her marka kullanılmış kamyon ve çekicilere 80 bin TL’ye varan kredi tutarı için yüzde 0,19’dan başlayan faiz oranları, 48 aya varan vade seçenekleri ve 2 bin 032 TL’den başlayan aylık ödeme imkanları sunuluyor.
Avro ödeme seçeneklerinde ise 35 bin Avro’ya varan kredi tutarları için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları, 48 aya varan vade seçenekleri ve 790 Avro’dan başlayan aylık ödemelerden yararlanmak mümkün.
Mercedes-Benz Travego 17 SHD, Travego 15 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD otobüs alımlarında: Finansman paketi ile birlikte 3 yıllık ‘Mercedes-Benz Kasko’ paketi tercih edildiğinde 675 bin TL’ye varan kredi tutarları için 40 ay vadeli yüzde 0,85 sabit faiz oranı ile 8 bin 951 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri,
225 bin Avro’ya varan kredi tutarları içinse yüzde 0,32 sabit faiz oranı ile 2 bin 676 Avro’dan başlayan aylık ödeme seçenekleri sunuluyor.
13 Ocak 2015
Ford F-150 Ailesi Yeni STX Modeliyle GenişliyorFord yeni STX modeliyle F-150 ailesinin ürün gamını güçlendirdi.11 Şubat 2026 Çarşamba 16:46Ticari Araçlar
Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 TeslimatıMercedes-Benz Türk, uzun yol taşımacılığı için geliştirilen batarya elektrikli çekici modeli eActros 600’ün Türkiye’deki ilk teslimatını Medcem Çimento’ya gerçekleştirdi.10 Şubat 2026 Salı 15:45Ticari Araçlar
Tea & Talk 2025; Sonia Herzog, CEO of JSV LogisticDuring logitrans 2025 exhibition, Sonia Herzog, CEO of JSV Logistic was our guest at the Tea & Talk interview.10 Şubat 2026 Salı 13:47Lojistik
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik HatGaziantep merkezli Eyüp Lojistik, Suriye’de yeniden yapılanmayla artan lojistik talebini karşılamak için harekete geçti.09 Şubat 2026 Pazartesi 11:56Lojistik
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara TaşındıFord Otosan, Craiova ve Kocaeli arasında kurulan demiryolu hattıyla araç lojistiğini raylara taşıdı. Ocak 2026 itibarıyla başlayan seferler, Marmaray geçişiyle iki ülke arasında kesintisiz bir lojistik koridor oluşturuyor.06 Şubat 2026 Cuma 18:42Lojistik
Mercedes-Benz Türk 6 Şubat’ın Ardından Kalıcı İyileşme Projeleri YürütüyorMercedes-Benz Türk, 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından başlattığı çalışmalarını toplumsal iyileşmeyi hedefleyen, çocuklar, gençler ve kültür-sanat alanlarını kapsayan uzun vadeli projelerle sürdürüyor.06 Şubat 2026 Cuma 18:29Ticari Araçlar
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine GittiZF ile BMW, özellikle elektrikli sürüş sistemlerine yönelik çalışmalar kapsamında yeni bir iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma, 8 vitesli otomatik şanzımanın geliştirilmesini ve teknolojik esnekliğin artırılmasını hedefliyor.06 Şubat 2026 Cuma 18:12Otomobilite
Advancing Air Cargo in a Dynamic WorldBrendan Sullivan is Global Head of Cargo at the International Air Transport Association (IATA)04 Şubat 2026 Çarşamba 11:14World News
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret EttiUTİKAD, kuruluşunun 40’ıncı yılında Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.04 Şubat 2026 Çarşamba 09:55Lojistik
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini SürdürdüKrone Grubu, küresel belirsizlikler ve ticaret engellerine rağmen mali yılda istikrarlı performansını koruyarak yatırımlarını sürdürdü.03 Şubat 2026 Salı 15:35Ticari Araçlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2025 Kargo Haber


















Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.