28 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara16°C

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

Aralık 2022’den beri Mercedes-Benz Türk’ün kamyon satış bayiliğini üstlenen Bursa Odabaşı Otomotiv, Bursa’daki yeni kamyon yetkili servisini açtı.

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

23 Haziran 2023 Cuma 17:15

Mercedes-Benz Türk yepyeni kamyon yetkili servisi ile müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini ve sürdürülebilir müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ün Aralık 2022’den beri kamyon yetkili satıcısı konumunda olan Bursa Odabaşı bayisi, yetkili servis hizmeti için sözleşme imzaladı. Mayıs 2023’te imzalanan yetkili servis sözleşmesi ile Bursa Odabaşı bayisi, Mercedes-Benz Türk’ün hem yetkili kamyon satış merkezi hem de kamyon yetkili servisi oldu. Müşteri memnuniyetini odağına alan Mercedes-Benz Türk’ün geniş servis ağının sağladığı yüksek standartlardaki hizmet kalitesi, genişleyen servis ağı ile en üst seviyede devam ediyor.

“Uluslararası standartlarda Satış ve Satış Sonrası Hizmetler sunuyoruz”

Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Mercedes-Benz Türk olarak müşterilerimize tüm yetkili bayilerimiz kanalı ile uluslararası standartlarda satış ve satış sonrası hizmetlerini sunuyoruz. Bayilerimiz ve tüm paydaşlarımız ile beraber başarıyı sürdürülebilir kılmanın yolunun müşterilerimize yüksek standartlarda katma değer yaratacak hizmetler sunmak olduğunu biliyoruz. Değerli Bursa Odabaşı bayimizin sahip olduğu deneyimi müşterilerimize en iyi şekilde aktaracağına inancımız tam. İş birliğimizin tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu açıklamasında şunları söyledi: “ Güçlü yetkili servis ağımıza Bursa Odabaşı Otomotiv'in eklenmesi ile servis ağımızı daha da genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Satış Sonrası Hizmetler olarak önceliğimiz müşterilerimizin araçlarının daima yolda yürür olmasını sağlamakla beraber servislerimizden aldıkları hizmetten memnuniyetlerini en üst seviyede ve sürdürülebilir kılmaktır. Her zaman söylediğimiz gibi “Tek Niyet Memnuniyet”. Bursa Odabaşı’nın da sektör tecrübesi ile bu hedefe büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm paydaşlarımızla sürekli iyileştirme prensipleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu iş ortaklığımızın Mercedes-Benz Türk yetkili servis ailemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Bursa Odabaşı İcra Kurulu Üyesi Turan Odabaşı ise şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizi dinliyor ve onların geri bildirimlerini işimizi daha iyi yapmanın anahtarı olarak görüyoruz. Bu doğrultuda, Mercedes-Benz Türk gibi bir firmanın paydaşlığından duyduğumuz güven ile yeni bir yatırımı daha hayata geçirdik. Yeni yetkili servisimiz ile tüm kamyon sahiplerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en iyi hizmetle cevap vereceğiz.  Tüm destekleri için Mercedes-Benz Türk ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Mercedes-Benz Türk’ün yetkili servisi Bursa Odabaşı da sürdürülebilirliği odağına alıyor

Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı

Sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde çalışmalarına devam eden Mercedes-Benz Türk, üretim faaliyetlerinde ve yaptığı çalışmalarda yenilenebilir enerji kullanımını artırmayı, enerji ve su verimliliğini iyileştirmeyi önceliklendirirken, gerçekleştirdiği iş birliklerinde de bu vizyonu göz önünde bulunduruyor. Bayi ve yetkili servislerinin bu doğrultuda çalışmalarını destekleyen Mercedes-Benz Türk’ün yeni kamyon yetkili servisi Bursa Odabaşı da, yeşil enerjiye dönüşümde önemli adımlar atıyor. Geri dönüşüm faaliyetlerinde önemli bir proje olan yağmur suyu depolamasını sağlayacak gri depo uygulamasını hayata geçiren Bursa Odabaşı, bu sayede depoladığı yağmur sularını çevre temizliği gibi işlemlerde kullanıyor. Hizmet verdikleri servis binalarında kağıt, metal ve plastiklerin dönüşümü için geri dönüşüm kutuları kullanan Bursa Odabaşı, bina yalıtımı için de yüksek yoğunlukta taş yününden yararlandı. Kendi servis binasının çatısına kurulacak Güneş Enerji Sistemi için tedarikçi ile alım ve kurulum sözleşmesi imzalayan Bursa Odabaşı sürdürülebilirliği odağına alıyor.

Bursa Odabaşı yetkili servis noktasının servis ağına katılması ile Mercedes-Benz Türk, 27 ilde 47 kamyon yetkili servis noktasıyla müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA