MAN TGE Turizm Taşımacıları İçin İlk Kez Podyuma Çıktı
MAN’ı hafif ticari araç segmentine taşıyan TGE, Turizm Taşımacıları Derneği üyelerine yönelik gerçekleştirilen özel tanıtımda hem şoförlerden hem de şirket yetkililerinden tam not aldı.

13 Mart 2019 Çarşamba 16:48
İstanbul Kazlıçeşme’de gerçekleştirilen TGE’nin özel tanıtım töreni, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, 2. El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. TGE tanıtımına Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı, dernek yöneticileri, şoförler, sektör ve çeşitli şirket temsilcilerinin yanı sıra MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin de katıldı.
“MAN TGE pazara kalite odaklı rekabet getirecek”
MAN’ın TGE ile hafif ticari araç segmentinde de yer almasının pazarda kalite odaklı rekabet açısından önemine dikkat çeken Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı, “MAN, dünyanın en önemli markaları arasında yer alıyor, kalite ve teknoloji ile anılıyor. Hafif ticari araçlardaki yeni ürünü TGE ise MAN’ın tüm kalite ve güvencesini taşıyarak, segmentindekipremium araçlar rekabetinde kalite odaklı bir alternatif yaratıyor. Turizm taşımacıları olarak TGE’nin de eklenmesi ile ihtiyaç duyduğumuz temel iki segmentte de MAN’ın ürün sunması, sektörümüz için çok güzel bir gelişme” dedi.
“TGE sadece VAN değil, tam anlamıyla bir MAN”
TGE’nin “O sadece VAN değil, tam anlamıyla bir MAN” sloganına dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Cumhur Kutlubay, “Sloganımızda da belirttiğimiz gibi TGE’nin tam anlamıyla MAN olması, TGE için pazarda çok önemli bir avantaj sağlıyor. İleri teknolojisi ve üstün nitelikleri ile MAN araçlarının ve satış sonrası hizmetlerinin bilinen kalite ve güvencesi, doğal olarak TGE’ye ilgiyi arttırıyor. Öyle ki mevcut pazar koşullarına karşın karşılaştığımız yoğun ilgiye yetişmek için önemli bir çaba sarf ediyoruz” dedi.
MAN TGE, hafif ticari araçların premium markaları arasında
MAN TGE’nin yeni bir marka olmasına karşın üstün nitelikleri ve kalitesi ile pazarın premiumsegmentinde yer aldığını vurgulayan Cumhur Kutlubay, sözlerine şöyle devam etti:
“MAN TGE, Polonya’da ileri teknoloji robotların kullanıldığı fabrikamızda üretiliyor. Ayrıca Türkiye’de araca eklenen üst yapısı da çok özel. TGE için hemen hemen tüm üstyapıcılarla görüştük ve titiz bir araştırma sonucu kararımızı verdik. Alanında premium marka olarak görülen, uluslararası pazarlara iş yapan bir üstyapıcı ile anlaştık. Sadece üstyapıcı ile anlaşmakla da yetinmedik. Onun tedarikçileriyle de görüştük, her birine isteklerimizi birebir anlattık, hatta birlikte geliştirmeler yaptık. Örnek vermek gerekirse koltuk tarafında önemli bir şirketle çalışıyoruz. Ancak onların hazır bir ürününü almadık. Şirket ile koltuk sürecini gece gündüz birlikte yürüterek TGE için özel bir ürün yarattık. Tüm bu titiz çalışmalarımızda; araçlarımızın trimi ile tavanı arasında gerçekten çok önemli bir fark yarattık.
Yakıt tasarrufu ve satış sonrası hizmetleri ile de fark yaratacak
Bununla birlikte aracımız kalitesi ve üstün niteliklerinin yanı sıra ileri teknolojisi ile yakıt tüketiminde de çok iddialı. Öyle ki bizim çift tekerlerimiz, piyasada mevcut olan tek tekerli rakip modellerden daha az yakma iddiası taşıyor. MAN’ın bilinen Satış Sonrası Hizmetler ayrıcalığı da TGE’lerimizi farklı kılacak. Yetkili Servislerimizde ağır ticari araçlarımızda da alışıla geldiği gibi TGE’nin bakım ve onarımlarında da, vakit kaybı yaşamadan, ikincil onarımlar gerekmeden MAN ayrıcalıklarını yaşayacaklar.
TGE, üstün nitelikleri ile tüm yönetmelikleri karşılıyor
TGE, MAN’ın tüm temel DNA yapısını taşıyor. Dayanıklı, performanslı, kaliteli, konforlu, ileri teknolojili, yakıt ekonomisinde oldukça iddialı, yaşam boyu ve işletme maliyetleri açısından önemli avantajlar taşıyor. MAN araçlarının alışılagelmiş ileri teknolojisi, üstün güvenlik ve donanım özelliklerini taşıyan TGE modellerimiz, öğrenci, personel, yük ve yolcu taşımacılığına ilişkin mevcut tüm yönetmelikleri, tüm gereklilikleri karşılıyor.
Hafif ticaride tüm ihtiyaçlara yanıt veren modellerimiz bulunuyor
MAN TGE modellerimiz, 9.3 ile 18.4 metreküp aralığındaki taşıma hacmi, 3,0 - 5,5 ton yük taşıma kapasitesi, 16-19 koltuk yolcu koltuğu sayısı, önden çekiş, arkadan itiş ve 4x4 çekiş sistemi, çift teker ve tek teker seçeneklerine sahip. MAN TGE zengin ürün çeşitliliği ile tüm hafif ticari araç taleplerine ideal çözümler sunuyor. MAN TGE, Polonya Wrzesnia’daki fabrikamızda; gövdesinden başlanarak birçok noktası lazerler ve dijital kameralarla tekrar tekrar kontrol edilerek titiz bir süreçte üretiliyor. TGE’lerde birçok ileri teknoloji ile birlikte Acil Durum Fren Desteği de (EBA) standart donanımda yer alıyor. EBA sistemi, mesafe sensörleri sayesinde; seyir halinde, çevresindeki araçları kontrol etme ve acil durumlarda otomatik frenleme yaparak durma mesafesini kısaltma becerileri ile sürücü ve yolcu güvenliğini artırıyor.
MAN TGE’ler, model çeşitliliği ve üstün nitelikleri ile Turizm taşımacılığına da çok önemli avantajlar sunuyor. Bugün burada turizmin profesyonelleri tarafından gördüğü yoğun ilgi ve beğeni de bunun en güzel örneğidir.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ford Trucks F-LINE, Bridgestone Lastikleriyle Yola ÇıkıyorFord Trucks'ın yeni nesil kamyon ailesi F-LINE, Brisa'nın Bridgestone lastikleriyle yola çıkıyor.28 Nisan 2025 Pazartesi 18:00Ticari Araçlar
Özkeleşler En Yüksek İzolasyon İçin Tırsan Buz Frigo DediTırsan, soğuk zincir taşımacılığının tecrübeli isimlerinden Özkeleşler’e 8 adet Tırsan Buz Frigo teslim etti.28 Nisan 2025 Pazartesi 14:46Ticari Araçlar
ESHOT Filosu, Allison Donanımlı Otokar Sultan City Midibüsler ile Optimum Verimlilik Sağlıyorİzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT Genel Müdürlüğü, filosundaki Otokar Sultan City midibüslerini Allison tam otomatik şanzıman donanımının avantajlarıyla optimum verimlilikte kullanılıyor.28 Nisan 2025 Pazartesi 11:36Ticari Araçlar
TREDER’in Yeni Başkanı Seyit Arslan OlduTREDER, gerçekleştirdiği seçimli genel kurulda yeni yönetimini belirledi. Yapılan oylama sonucunda derneğin başkanlığına Seyit Arslan seçildi.25 Nisan 2025 Cuma 17:43Ticari Araçlar
Zebra Elektronik ve UND'den Lojistik Sektörü İçin Elektrikli Dönüşüm HamlesiUluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Zebra Elektronik, lojistik sektörünü elektrikli araçlara hazırlamak amacıyla stratejik bir iş birliğine imza attı.25 Nisan 2025 Cuma 13:58Lojistik
Europe’s Next-Gen eLCV Has Arrived — FLYNT reveals its Purpose-Built EV PlatformToday, FLYNT officially unveils its first fully electric light commercial vehicle — a purpose-built solution engineered to meet the needs of modern European fleets.24 Nisan 2025 Perşembe 17:10World News
Sultantur 100 Tırsan Treyler ile Filosunu GüçlendirdiTırsan, Sultantur’a 100 adet Tenteli Perdeli Maksima Plus T.SCS X+ teslim etti. Sultantur bu yatırım ile filosundaki Tırsan sayısını 400’e çıkarmış oldu.24 Nisan 2025 Perşembe 16:41Ticari Araçlar
Koçaslanlar Motorlu Araçlar’dan 23 Nisan’a Özel Anlamlı VideoBursa İnegöl’de Renault ve Dacia markalarının yetkili satış ve satış sonrası hizmet noktası olarak faaliyet gösteren Koçaslanlar Motorlu Araçlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırladığı video çalışmasıyla dikkat çekti.24 Nisan 2025 Perşembe 16:19Ticari Araçlar
Mercedes-Benz Türk 23 Nisan’da Çocuklarla Hatay’da BuluştuMercedes-Benz Türk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da depremden etkilenen çocuklarla birlikte kutladı.24 Nisan 2025 Perşembe 14:38Ticari Araçlar
SunExpress 2024’te 2,2 Milyar Euro Gelir Elde Etti, 2025 İçin Hedef 16,8 Milyon YolcuTürk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2024 yılında %23 artışla 2,2 milyar euro gelir yaratırken, 2025 yılı için de yüksek hedefler belirledi.22 Nisan 2025 Salı 20:37Havayolu
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2025 Kargo Haber