29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

Lojistikçiler logitrans Fuarı’nda Taç Giyecek

Salgın ile mücadele sürecinde sağlıkçılardan sonra isimleri en çok anılan kesimlerden biri de lojistikçiler oldu.

Lojistikçiler logitrans Fuarı’nda Taç Giyecek

07 Temmuz 2021 Çarşamba 15:21

“Artık zamanı geldi; ‘haydi fuara’ diyoruz. Lojistikçilerin korona günlerindeki başarıları, logitrans Fuarı ile taçlanacak,” diyen EKO Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar; “Tüm taşımacılık ve lojistik sektörü paydaşlarını, lojistikçilerin adeta kutsanacağı bir şenlik olarak kurguladığımız ‘Uluslararası Transport Lojistik Fuarı logitrans’a katılmaya davet ediyoruz,” şeklinde konuştu. Altınay Bekar şunları söyledi:

“Güvenilir tedarik zinciri, dijital dönüşüm, mobilite,  e ticaret, çevre ve Yeşil Mutabakat logitrans’ta masaya yatırılacak. Geçen yıldan biriken taleple birlikte logitrans 2021’de büyük bir patlama bekliyoruz. Tedarik zincirinin karar alıcıları ve batılı büyük satın almacılar, lojistik olanakları görmek için logitrans’a gelecek. Lojistikçilerin salgınla mücadeledeki destansı başarısını taçlandıracak olan fuarın dışında kalanlar, gerçek bir iletişim ortamı ve bilgi değişimi olanağını da kaybetmiş olacaktır.”

Lojistik başta olmak üzere bazı hizmet alanlarında akıllı makinelerin kullanımının giderek yaygınlaştığını savunan Altınay Bekar, lojistikçilere seslenerek; “Endüstri 4.0 ile birlikte makinelerin makinelerle iletişim kurduğu bir çağda, lojistiğin kapsama alanı da daha fazla dijital süreçler içerecek şekilde değişmektedir. Bu dönüşümü kaçırmayın, değişime ortak olun,” çağrısında bulundu.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 10-12 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarda 14. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA