28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

logitrans’ın Özel Bölümlerine İlgi Büyük

Hava kargo, ticari araçlar ve demiryolu taşımalarına özel olarak odaklanan logitrans’ın bu girişimi, sektörden büyük ilgi görüyor.

logitrans’ın Özel Bölümlerine İlgi Büyük

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:19

Taşımacılık ve lojistik endüstrisinde her yıl farklı bir tema ve odaklandığı alanlarla ilgiyi artıran logitrans, bu yıl da özel bölümleriyle dikkat çekiyor. ‘Özellikle hava kargoda yeni havalimanı ile öne çıkan Türkiye’nin merkez olma politikalarını destekleyen logitrans odaklanması ‘air cargo Turkey’ sayesinde dünyanın hava kargo operatörleri İstanbul’da buluşuyor.’ diyen Eko Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar; ‘truck & trailer Turkey ile ticari araç endüstrisini, rail cargo Turkey ile demiryolu operatörlerini ve yatırımcılarını buluşturmayı hedefleyen logitrans, dünyanın bu alanlardaki en önemli markalarının vitrini olma yolunda ilerliyor’ şeklinde konuştu.

air cargo Turkey

Bu yıl 13.kez düzenlenen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı için ‘sektörel etkisi tüm dünyada her geçen gün artıyor’ diyen Altınay Bekar şöyle devam etti:

“Hava kargo endüstrisinin merkez konumlarından biri olmak için önemli adımlar atan Türkiye’de sektörün nabzı yine logitrans’da ölçülüyor. Sektörün en büyükleri ara vermeden logitrans’da yer almaya devam ederken konferans ve toplantı programları da hız kesmeden devam ediyor. logitans’ın özel bir bölümü olan air cargo Turkey, hava kargo endüstrisinin gelişimini takip etmek için yılın en ideal etkinliği olacak.

truck & trailer Turkey

truck & trailer Turkey

Gelişen ve değişen taşıma modları, karayolu taşımacılığının popülerliğine gölge düşürmedi. Karayollarında akışı sağlayan ticari araç sektörü ise bu taşıma modunun gözbebeği konumunda bulunmaya devam ediyor. Avrupa’nın en büyük ticari araç üreticilerinden olan Türkiye’nin tek lojistik fuarı logitrans. Fuarda çekici, römork ve hafif ticari araç sektörünün liderleri, truck & trailer Turkey gibi özel bir etkinlik programı ile bir araya geliyor.

rail cargo Turkey

rail cargo Turkey

2018’de başlatılan ve ilgiyle karşılanan rail cargo Turkey, demiryolu taşımacılığını yine odağa taşıyacak. logitrans’ın lojistik sektörünü her açıdan geliştirme motivasyonu’nun en son ürünü olan bu özel bölüm, 2019’da da demiryolu taşımacılığının uluslararası sektör öncülerinin ve liderlerinin bir araya geleceği gözde etkinlik olmaya aday. Sektör, her yıl daha çok gelişen demiryolu taşımacılığında son gelişmeleri rail cargo Turkey’de takip edebilecek.

Sınıf atlamak, markasını büyütmek ve dünya liginde olmak isteyen lojistik endüstrisinin tüm aktörleri için, dünyanın ve Türkiye’nin lojistik devlerinin yer alacağı logitrans’ta yer almak bir ayrıcalık durumuna gelmiştir.” 

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile ilgili bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz;
https://www.logitrans.istanbul/

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA