30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

logitrans Fuarı Yaka Kordonu Sponsoru Arkas Lojistik

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, sektörün lider şirketleri tarafından sahiplenilmiş bulunuyor,” diyen EKO MMI Fuarcılık Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü E.Seren Ünsaç,

logitrans Fuarı Yaka Kordonu Sponsoru Arkas Lojistik

28 Ekim 2021 Perşembe 17:29

“fuarı sahiplenen şirketlerin başında gelenlerden biri de Arkas Lojistik,” diyerek şöyle devam etti:

“12 ülkeden katılımcısı ve ziyaretçisi bulunan uluslararası bir fuar ancak sektörün liderler şirketlerinin sahiplenmesiyle başarılabilir. Arkas Lojistik bu konuda örnek bir şirkettir. Her yıl etkin bir katılım sergilemenin dışında sponsorluklarla organizasyonun kalitesine katkıda bulunmaktadır. Bu yıl da 10 bini aşmasını beklediğimiz ziyaretçilerimizin yaka kordonları Arkas tarafından temin edilecektir. Bunun için Arkas Lojistik’e teşekkür ediyoruz.”


Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 10-12 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarda 14. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

EKO MMI Fuarcılık Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü E.Seren Ünsaç

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA