29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

logitrans ailesi her geçen gün büyüyor!

Her geçen yıl daha da büyüyerek lojistik endüstrisinin Avrasya’daki buluşma merkezi olan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapılarını bu yıl 13. kez açıyor.

logitrans ailesi her geçen gün büyüyor!

17 Temmuz 2019 Çarşamba 15:20

13-15 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar için DSV, Lam Global, Wise Tech Global, Hama, Dof Robotik firmaları da sözleşmelerini imzalayarak genişleyen logitrans ailesindeki yerlerini aldılar. Ayrıca fuarın uzun soluklu katılımcılarından Omsan, Ceynak, Soft, Sertel, Sarp İntermodal, Arkas, Karınca, SGS, Fevzi Gandur, Xinerji, Select, Siber, Yeşilyurt, Oregon, Sarp Lojistik gibi sektörlerinin önemli temsilcileri yoğun şekilde fuar hazırlıklarını sürdürüyorlar. Hava kargo endüstrisinin önemli oyuncuları Turkish Cargo, Lufthansa, Skyair gibi firmaların yanı sıra Almanya, Avusturya ve Fransa ülke Pavilyonu’na bu yıl Kanada Pavilyonu da eklendi, Çin Pavilyonu için adımlar atıldı.

Her geçen sene artan katılımcı ve ziyaretçi sayılarıyla lojistik endüstrisinin lider ihtisas fuarı olduğunu ispat eden logitrans, sektöre katkısını air cargo Turkey, truck & trailer Turkey ve rail cargo Turkey isimli alt bölümleri ile sürdürmeye devam edecek. En güncel katılımcılar, logitrans’tan güncel haberler, bütün detaylı bilgiler için www.logitrans.istanbul adresi ve fuarın sosyal medya hesaplarını takip etmek yeterli.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA