25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

Lancia Ypsilon Sahipleri Trafik Sıkışıklığını TomTom İle Aşacak

Yeni Lancia Ypsilon, TomTom’un canlı trafik bilgisine sahip navigasyon sistemiyle sunulacak. Lancia Ypsilon sahipleri 5 yıl boyunca trafik sıkışıklığını görüp alternatif rotalara yönelecek.

Lancia Ypsilon Sahipleri Trafik Sıkışıklığını TomTom İle Aşacak

17 Eylül 2015 Perşembe 12:25

TomTom canlı trafik bilgisini içeren navigasyon sisteminin Lancia Ypsilon modelindeki UConnect 5” Radyo Nav multimedia sistemine entegre edildiğini açıkladı.

Gömülü Uconnect 5” Radyo Nav bilgi-eğlence sistemi, güncel haritalar ile ilk kez tam bir TomTom deneyimi sunuyor. Sistem, aynı zamanda TomTom'un en son rotalama motoru, beş yıl boyunca birinci kalite TomTom Trafik hizmeti ve bunun yanısıra canlı hız kameraları, hava uyarıları ve yerel İlgi Çekici Nokta aramaları gibi TomTom hizmetlerini de içeriyor.

TomTom Otomotive Ürünleri Başkan Yardımcısı Jan-Maarten de Vries konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni Lancia Ypsilon sürücülerine, TomTom’un en iyi bağlı navigasyonunu sunmaktan mutluyuz. Beş yılı kapsayan bağlı hizmetlerimizle bu, şimdiye kadar bir Lancia Ypsilon’da sürücülere sunulan en kapsamlı paket. Bu paket sürücülerin seyahatlerini daha hızlı ve daha iyi bilgilendirilmiş hale getiriyor” dedi.

FCA’s Uconnect ™ CANLI teklifinin bir parçası olan TomTom bağlı hizmetler, aynı zamanda Fiat 500, Fiat 500x, Jeep Renegade’de mevcut ve Avrupa'da daha seçili modellerde ve ülkelerde satışa sunulacak.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA