19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

Karavan Fuarında Iveco Daily Modelleri Büyük İlgi Gördü

Karavan ve Ekipmanları Fuarı’ında Iveco Daily karavanlara olan ilgi yoğundu. Karavan sevenlerin tercihlerinden olan Iveco Daily modelleri Carsiva karavan standında sergilendi.

Karavan Fuarında Iveco Daily Modelleri Büyük İlgi Gördü

12 Ocak 2023 Perşembe 18:46

Karavanist 2023, İstanbul 3. Karavan ve Ekipmanları Fuarı 7 Ocak 2023 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde başladı. Ziyaretçilere motokaravanlardan, alkoven karavanlara, iç dekorasyon malzemelerinden, kamp malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesini aynı çatı altında sunan fuar 15 Ocak tarihine kadar gezilebilecek. Fuarın dikkat çeken katılımcıları arasında, karavan severlerin kapısında kuyruk beklediği, üretim merkezi Konya’da bulunan Carsiva Karavan da var. Carsiva Karavan fuara alkoven karavan modelleri ile katıldı.

Iveco Daily model araçlar ile fuarda yerini alan Carsiva Karavan’ın kurucusu ve genel müdürü Şener Kayacık, “Biz Carsiva Karavan olarak terzi usulü tasarım yapıyoruz. Iveco Daily araçlar ile çalışmayı özellikle tercih ediyoruz. Aracın karavan üst yapısına son derece uygun olmasının yanı sıra, aracın yol performansı, yakıt verimliliği ve konforu karavan severlerin aradığı nitelikte. Bu sebepten ülkemizde sayıları gitgide artan karavan sevdalıları özellikle Iveco Daily karavanlara rağbet ediyor” dedi.

Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, kendisinin de karavanlara olan ilgisinin artmaya başladığını belirterek, “Carsiva Karavan’ın Iveco Daily araçlarla yaptığı karavanları görüp de bir tane edinmek istememek olanaksız. Özellikle Amerika, Kanada ve Almanya gibi ülkelerde karavan adeta bir yaşam tarzı. Pandemi sonrasında tüm alışkanlıklarımızın değiştiği gibi seyahat etme ve tatil yapma anlayışlarımızda da farklılıklar oluştu. Bu anlamda yakın bir zamanda Türk karavancıların da artacağından, yollarda daha çok karavan göreceğimizden hiç şüphem yok. Iveco Daily çok yönlülüğü sayesinde, dağıtımdan seyahate kadar hayatın her yükünde ideal bir yol arkadaşı” dedi.

Karavan Fuarında Iveco Daily Modelleri Büyük İlgi Gördü

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA