09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara8°C

Iveco MyLogistics’e 61 Adet Araç Teslim Etti

Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv, 10 adet Stralis Hi-Way Euro 6 çekici, 27 adet Daily 3,5 ton, 17 adet Daily 7 ton ve 7 adet Eurocargo kamyon olmak üzere toplam 61 adet Iveco marka aracı MyLogistics’e teslim etti.

Iveco MyLogistics’e 61 Adet Araç Teslim Etti

08 Nisan 2015 Çarşamba 16:01

MyLogistics araç yatırımında Iveco markasını tercih ederek farklı segmentlerdeki 61 adet Iveco marka aracı filosuna kattı. Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 10 adet Stralis Hi-Way Euro 6 çekici, 27 adet Daily 3,5 ton, 17 adet Daily 7 Ton ve 7 adet Eurocargo kamyon Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen tören ile MyLogistics’e teslim edildi.

MyLogistics Genel Müdürü Sayın Abbas Akbal tören sırasında yaptığı konuşmada; 1993 yılında kurulan firmalarının 1999 yılından beri taşımacılık hizmeti verdiğini ve filolarında hafif, orta ve ağır olmak üzere her segmentden kamyon olduğunu söyledi. 2014 yılında müşterilerine depolama hizmeti vermeye başladıklarını ve bir önceki seneye oranla yüzde 21'lik cirosal büyüme kaydettiklerini ifade eden Akbal, “MyLogistics olarak, müşterilerimiz için en uygun çözümleri bularak 300'den fazla personelimiz, 250'den fazla özmal, 350'den fazla sözleşmeli aracımız ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Filolarındaki araçlarının yüzde 90’ının Iveco olduğunu, hem Iveco araçlardan hem de İstanbul Fiat’ın satış sonrası hizmetlerinden memnun olduklarını kaydeden Akbal, geniş ürün çeşitliliği, yüksek ürün kalitesi ve teknolojik olarak Iveco’nun EGR kullanmadan Euro 6 emisyon seviyesini yakalıyor olmasının yakıt tüketiminde büyük avantaj sağladığı için tercihlerini Stralis Euro 6 yönünde kullandıklarını ifade etti.

İstanbul Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı ise törende yaptığı konuşmada, MyLogistics firmasına yaptıkları teslimattan büyük memnuniyet duyduklarını ve müşterilerini satış sonrası hizmetlerde de mahcup etmeyeceklerini ifade etti. Arı, Türkiye pazarında Iveco’nun her geçen gün pazar payının yükseldiğini, geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle hak ettiği yere geleceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Tören sonrasında İstanbul Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı İstanbul’daki ilk Euro 6 motorlu Hi-Way teslimatının anısına Abbas Akbal’a bir plaket takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA