18 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

Iveco Daily’e Almanya’dan 2 ödül

Iveco Daily ‘Best KEP Transporter 2015’ ödülünü alırken Daily Hi-Matic vites de ‘Yenilikçilik’ ödülü aldı.

Iveco Daily’e Almanya’dan 2 ödül

03 Eylül 2015 Perşembe 16:26

Hızlı teslimat ve kurye sektöründen 25 uzman, arka arkaya rakip araçlarla gerçekleştirilen sürüş testlerinden sonra Iveco Daily’e ‘Best KEP Transporter 2015’ ödülünü verdi. Daily Hi-Matic vites de ‘Yenilikçilik’ ödülünün sahibi oldu.

Hızlı teslimat ve kurye sektörü dışında kullandıkları araçlardan bu kadar talepkâr olan başka bir sektör oldukça azdır. Bu alandan 25 deneyimli uzman Iveco Daily’e rekabetçi testlerden sonra övgüler yağdırdı.

Sektörün önde gelenleri Daily’e bu ödülü pazardaki en erişilebilir yükleme alanı, cömertçe boyutlandırılmış kabini ve sürücü için yeni konfor standartlarını belirlemesine dayanarak verdi. Aracın içi son modelde kapsamlı biçimde yeniden tasarlandı ve bir binek arabanın konfor ve lüksünü bu hafif ticarî araca getirdi.

Daily’nin başarısındaki anahtar unsurlardan biri de sınıfında sürücü ve filoya en iyi esnekliği, verimliliği, yakıt tasarrufunu ve sürüş konforunu sağlayan yeni Hi-Matic şanzımandı.

ZF ile birlikte geliştirilen Hi-Matic, sınıfında sekiz ileri otomatik vites sunan ilk ürün. Gezegendeki en iyi sürücüden daha hızlı ve doğru vites değiştirme kabiliyetine sahip; ivme gerektiği zaman 200 milisaniyeden kısa sürede vitesi değiştirebilir. Daily- Hi-Matic’in almış olduğu ‘Yenilikçilik Ödülü’ onun en iyi sürüş keyfini sunduğunu kanıtlıyor.

Sektörün önde gelenleri çoklu araç değerlendirmelerinin bir parçası olarak bir Daily 35S13’ü denediler; yorumlarında Hi-Matic vitesin inanılmaz olduğu, debriyajın olmayışının ise bir avantaj olduğunu vurguladılar.

Daily 2014’teki tanıtımından beri 8 bin farklı yapılandırma seçeneğiyle mevcut. Farklı müşteriler ve görevlere göre brüt araç ağırlıkları, dingil mesafeleri, arka çıkıntılar, motor, şanzıman ve yük hacminde farklı yapılandırmalar uygulanabilir.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA