24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

IoT EurAsia İçin Geri Sayım Başladı

Teknolojiye yön veren sektörün öncü firmaları ve konusunda tecrübeli konuşmacılar 22 Şubat 2022’de IoT zirvesinde bir araya gelecek.

IoT EurAsia İçin Geri Sayım Başladı

04 Ocak 2022 Salı 17:05

Sektör profesyonellerini dijital platformda bir araya getirecek olan IoT zirvesi için geri sayım başladı. Katılımcılar sektörün öncü firmaları ile buluşmak ve alanında uzman konuşmacıların sunumlarını canlı olarak dinlemek için yerini ayırdı. Güncel 300+ katılımcının kayıt yaptığı zirveye bu yıl da ilgi büyük.

2022 zirvesinin gündem başlıkları arasında; Nesnelerin İnterneti, Otomasyon, Robotik, 5G, E-dönüşüm, Data, Güvenlik gibi yıkıcı teknolojiler olarak adlandırılan konular mevcut. Enerji, sağlık, üretim, otomotiv, perakende ve kamu sektörü temsilcileri tarafından bu yıl ki gündem merakla takip edilecek.

Farklı sektörlerden deneyim ve tecrübelerin paylaşılacağı Avrasya bölgesinin bu önemli zirvesinde katılımcılar; görüntülü B2B görüşmeler yapabilecek, etkinlik öncesi özel bire bir toplantılar düzenleyebilecek, uzman konuşmacıların sunumlarını dinleyebilecek, canlı demo oturumlarında son teknoloji ürün ve çözümleri takip ederken görüntü ve sesleriyle bu oturuma aktif olarak dahil olabilecek ve konuşmacı yada sponsor olmaları durumlarında ise firmalarını ön plana çıkarabilecekler.

Bu yıl ki zirve farklı olarak sadece Hopin platformundan değil Linkedin üzerinden de canlı olarak yayınlanacak. Böylece etkinliğin yeni dijital düzende daha fazla kitleye ulaşması hedefleniyor. Firmaların ürün ve çözümleriyle boy göstereceği bu zirvede ilk onaylı sponsor ABB firmasıdır.

Etkinlik partnerleri arasında; Enerji ve Tesisat, Para & Borsa, Lojistikçilerin Sesi, Telkoder, TIAD (Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği), Istanbul Blockchain Women, KargoHaber, Enterprise Transformation Platform, Bilim Şenliği, BISIAD (Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği) gibi önemli sivil toplum kuruluşları yer almaktadır.

Sektörlere yön veren şirketlerin katılımı ile son teknolojileri, profesyonel çözümleri ve yeni trendlerin paylaşılacağı IoT EurAsia zirvesine katılarak firmanızı tanıtabilir, sektör profesyonelleri ile iletişime geçebilir, konferansta konuşmacı olarak yer alabilir ve en güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Konuşmacı ve sponsorluk talepleri için son tarih 31 Ocak’tır.

IoT EurAsia İçin Geri Sayım Başladı

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA