24 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C

İmsan Yönetim Kurulu Başkanı Kerem İmrak: Lojistik Salgına Göre Hareket Eden İlk Sektör Oldu

İnsanlık, 2019'un sonlarından bu yana uzun zamandır yaşamadığı bir deneyimin içinde var olmaya çalışıyor.

İmsan Yönetim Kurulu Başkanı Kerem İmrak: Lojistik Salgına Göre Hareket Eden İlk Sektör Oldu

18 Şubat 2021 Perşembe 16:24

Yirminci yüzyılın başlarında yaşanan İspanyol gribi, milyonlarca insanın ölümüne yol açmış ve kapanması zor yaralara sebep olmuştu. Neredeyse bir asır sonra karşı karşıya kaldığımız Kovid-19 salgını hayatın her alanını, dünyanın her yerinde belirleyen etmen olarak birinci sıraya oturdu.

Uzun süredir küçük bir köy haline gelen ve hızlı iletişimin belirleyici olduğu dünyamızda bir anda her şeyin salgınla sınırlandırıldığı bir döneme girdik. Sanayi devriminden bu yana küresel bir sektör olarak öne çıkan lojistik, salgında kendini yenilemek ve salgın önlemlerine göre hareket etmek zorunda kalan ilk sektör oldu.

Ülkemiz, Avrupa ve Ortadoğu arasındaki konumundan dolayı lojistik sektörünün önemli bir merkezi. Bununla beraber her türlü hizmetin bir ölçüde bağlı olduğu sektörümüz, ülkemizde de özenli ve fedakar bir hizmet anlayışıyla yola devam etti. İMSAN Group olarak; İstanbul, İzmir, Mersin, Mardin ve Erbil'deki ofislerimizde her türlü önlemle çalışmalarımızda daha itinalı hareket ettik. Zorlu geçen yılın sonlarında aldığımız En İyi Karayolu Yönetici Ödülü de bizim için ayrı bir kıymet taşımaktadır. Önümüzdeki yıl, sektörümüzün daha sağlıklı hizmet sunduğu ve bunun imkanlarının aranacağı yıl olacaktır. İMSAN Group olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yetkili tüm kurumların da bu konuda özenli olacağına inanıyoruz. Lojistik sektörü yeni yılda daha emin adımlarla yoluna devam edecektir.

Bu vesile ile Atlas Lojistik Ödülleri komitesine, kıymetli jüri üyelerine ve yarışmayı takip edip oy kullanan tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA