08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

Horoz Taşıt Servis’den Ücretsiz Check-Up İmkanı

Horoz Taşıt Servis A.Ş., 3 yaş üstü Renault Trucks araçlara özel servis bakım kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında 3 yaş üstü Renault Trucks araçlara ücretsiz check-up imkanı, periyodik bakımlarda motor yağında yüzde 10, yedek parçada yüzde 25 ve iş

Horoz Taşıt Servis’den Ücretsiz Check-Up İmkanı

08 Temmuz 2009 Çarşamba 14:48

Horoz Taşıt Servis A.Ş., 3 yaş üstü Renault Trucks araçlara özel servis bakım kampanyasını başlattı. 22 Haziran 2009’dan itibaren 31 Temmuz’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında 3 yaş üstü Renault Trucks araçlara ücretsiz check-up imkanı, periyodik bakımlarda motor yağında yüzde 10, yedek parçada yüzde 25 ve işçilikte yüzde 30 indirim imkanı sunuluyor.

Horoz Taşıt Servis’in dönemsel olarak düzenlediği servis kampanyalarında araçların check-up ile “sağlıklı yaşam çizgisini” pekiştirdiklerini belirten Horoz Taşıt Servis Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Atanur Özdemir, müşterilerin sürekli yeni kalan bir Renault araca sahip olmanın keyfini sürdüklerini ifade etti.

Bu check-up programları sonucunda, önemli arızalara sebep olabilecek konularda erken tanıda bulunuluyor ve gerekli görülen onarımlarda Renault orijinal yedek parçalarından oluşan, araca uygun “Kontrol Programı” tavsiye ediliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA