24 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

Gürsel Turizm’den Fenerbahçe Spor Kulübü’ne Özel Tasarım Tourismo

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün karayolu resmi ulaşım sponsoru Gürsel Turizm’in Mercedes-Benz Türk ile yaptığı işbirliği sonucu, 1 adet Tourismo 15 RHD otobüsü yapılan tören ile kulübe teslim etti.

Gürsel Turizm’den Fenerbahçe Spor Kulübü’ne Özel Tasarım Tourismo

11 Aralık 2019 Çarşamba 16:16

Fenerbahçe Spor Kulübü Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen teslimat törenine, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant,Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fenerbahçe Futbol Takımı Oyuncuları katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karaçam törendeki konuşmasında;
“Gürsel Turizm ve Fenerbahçe’nin bağı,yarım asırlık ortaklığımız süresince bambaşka bir seviyeye ulaştı. Yirminci şampiyonluk yolculuğumuzda Gürsel Turizm’in Fenerbahçe ailesi için özel olarak tasarımını yaptığı Mercedes-Benz Tourismo otobüsümüzle maçlara gitmek bizim için ekstra motivasyon kaynağı olacak. Bu yeni otobüsümüzle zirve yolundaki başarılı yolculuğumuzun güvenle devam edeceğine inancım sonsuz. Bu yolculuğumuzda her zaman bize olan güven ve bağlılığıyla desteklerini esirgemeyen Gürsel Turizm ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum ki önümüzdeki sezon bu muhteşem tasarımı dördüncü yıldızı yerleştirmek için yenileyeceğiz” dedi.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ise, “Gürsel Turizm ve Fenerbahçe Spor Kulübü arasında yarım asırdır güçlenerek devam eden ve gönül bağıyla yaptığımız bu sponsorluk süreci, bu yıl bizim için biraz daha farklı, biraz daha özel. Heyecanımız ve mutluluğumuz daha da yoğun.Bu sezon da destek olmaktan gurur duyduğumuz, değerli yol arkadaşımız Fenerbahçe; Gürsel Turizm’in tamamen Fenerbahçe’ye özel üretilen otobüsünü farklı bir şekilde ele aldı, otobüsümüze tamamen duygu ve ruh yüklü, manevi yönleri ağır basan çok özel bir tasarım hazırladılar.Otobüsümüzün her bir karesinde tüm Fenerbahçelileri etkileyen, duygularına hitap eden Fenerbahçe değerlerini, bağlılığını işaret eden bir tasarım yaratıldı. Gürsel Turizm olarak Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, bu şekilde onlara destek olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ise törende yaptığı konuşmada, “Sektörün öncülerinden Gürsel Turizm ile işbirliğimiz uzun yıllara dayanıyor. Mercedes-Benz Türk olarak sektöre yeni, konforlu ve en önemlisi güvenli araçlar sunarak katkıda bulunuyoruz. Fenerbahçe’nin karayolu resmi ulaşım sponsoru Gürsel Turizm’e, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak ürettiğimiz otobüsümüzü teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sarı-lacivertli takımın tüm güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan Tourismo’nun, onları yeni zaferlere taşıyacağına inanıyor, Fenerbahçe Futbol Takımı’na canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Tören sonrasında bir konuşma yapan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Gürsel Turizm'e teşekkür ederek, "2000'li yıllara kadar tamamen resmi evraka dayanmadan, gönülden verilmiş bir destekleri var. Söz konusu yıllarda sponsorluk iş birliğine giden bir yolculuk. Sadece bu sene değil her sene özel tasarımlarla ulaşımımızı sağlamak için bize otobüsler veriliyor. Bu otobüsle salı günleri çocukları okullardan alıp stadımızı gezmeye getiriyoruz. Sayelerinde hayırlı işlere imza atıyoruz" dedi.

Bu seneki otobüsün manevi duygularla yüklü olduğunu dile getiren Koç, "Üzerinde FENEROL kampanyasına katılanların bir kısmının isimleri yazıyor. Olamayanların da anlayışla karşılamasını temenni ediyorum. Bugüne kadar verdiğiniz tüm desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Her zaman yolunuz açık, şansınız bol olsun. Otobüsün tasarımında ve bu hale gelmesinde emeği olan tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gürsel Turizm’den Fenerbahçe Spor Kulübü’ne Özel Tasarım Tourismo

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA