08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

FIAT ve Voltify'dan Topolino İçin Abonelik Modeli

FIAT, Voltify ile iş birliği yaparak Topolino modeli için abonelik modelini devreye alıyor. Esnek kullanım şartları ve uygun maliyetler ile kullanıcılar Topolino'yu deneyimleme şansı buluyor.

FIAT ve Voltify'dan Topolino İçin Abonelik Modeli

26 Temmuz 2024 Cuma 17:37

FIAT ve Voltify’ın sunduğu abonelik modeli, kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralamanın özelliklerini birleştiriyor. Bu model, uzun dönem kontrat bağlayıcılığını ortadan kaldırarak, operasyonel kiralamada yer alan hizmetleri kapsıyor.

Voltify’ın esnek abonelik modeli, kullanıcıların Topolino'yu ihtiyaçlarına göre kullanmalarına imkan tanıyor. Bu model ile kullanıcılar, araç sahibi olmanın getirdiği masraflardan muaf olarak Topolino’yu deneyimleyebilecek. Abonelik kapsamında, Topolino’ya aylık 19 bin 900 TL + KDV’den başlayan ve abonelik süresince değişmeyen fiyatlarla ulaşılabilecek.

FIAT Türkiye Marka Direktörü Altan Aytaç, bu iş birliği ile sürdürülebilir ulaşım çözümlerine yönelik adımlarını hızlandırdıklarını belirtti. Voltify CEO'su Mehmet Yiğit ise, bu iş birliğinin şehir içi ulaşımda yeni bir dönem başlattığını ve sürdürülebilir ulaşım çözümlerine olan bağlılıklarını gösterdiğini ifade etti.

FIAT ve Voltify'dan Topolino İçin Abonelik Modeli

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA