29 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

Fatih Şener: “ATLAS Lojistik Ödülleri Özel Projelere Değer Veriyor”

ATLAS Lojistik Ödülleri’nin 10. Kez verilecek olmasıyla ilgili sektörün her kesiminden yarışmaya yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden UND Strateji / İş Geliştirme Başkanı Fatih Şener açıklamalarda bulundu.

Fatih Şener: “ATLAS Lojistik Ödülleri Özel Projelere Değer Veriyor”

24 Ekim 2019 Perşembe 16:14

Fatih Şener açıklamasında; “Hem oylamanın online olarak internet sitesinden gerçekleştirildiği kategoride, hem de firmaların son iki yıldaki performanslarına göre ödüllendirilmenin yapıldığı kurumsal adaylık başvurularında son dönemece girildi. 1 Kasım Cuma günü sona erecek kurumsal başvuruların ve online oylamanın ardından ödül kazananlar belirlenecek ve 14 Kasım günü yapılacak törenle ATLAS Lojistik Ödülleri bir kez daha sahiplerini bulacak” dedi

UND Üyelerini Özel Projeleriyle Yarışmaya Bekliyoruz

“Kurumsal kategoriye yapılan başvuruları incelediğimizde sektörün her kesiminden yarışmaya yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. Ancak başta UND üyeleri olmak üzere yıl boyunca türlü zorluklarla mücadele edip harika işler çıkaran sektörümüzün diğer tüm paydaşlarını da prestiji yüksek ve güvenilir olan bu ödül organizasyonunda yarışmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Fatih Şener; “Sektörümüzde yer alan firmalar son derece özel projeler geliştiriyorlar ve lojistik sektöründe iz bırakacak yenilikçi işlere imza atıyorlar. ATLAS Lojistik Ödülleri jürisi bu projelerle yapılan başvuruları titizlikle inceliyor ve ödüllendiriyor. Ancak ödülü alabilmek için ilk şart başvuruda bulunmak. Bu nedenle özel projeleri olan firmaları geç kalmadan başvuru yapmaya çağırıyoruz. Ayrıca C2 başta olmak üzere L1, L2, R1, R2, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacıları da aday olmaya bekliyoruz.”  dedi.

Online Oylama Devam Ediyor

Sektörün gelişimine, çalıştığı kuruma ve ülke ekonomisine katkı yaptığı düşünülen sektör profesyonellerinin internet ortamında online oylamayla seçildiği ATLAS Lojistik Ödülleri’nin diğer ana kategorisi olan yarışmada da oylama sürecinin devam ettiğini ifade eden Şener; “Her kesimden adeta oy yağan yarışmada gelen ilk sonuçları incelediğimizde bu kategoride de heyecanın son ana kadar devam edeceğini ön görüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2019 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

BİLGİ NOTU: Lojistik Ödülleri Yarışması ve yarışmanın özel ödülü ATLAS, 14 Kasım 2019 tarihinde ‘Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Fatih Şener: “ATLAS Lojistik Ödülleri Özel Projelere Değer Veriyor”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA