20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-WAY İle Genişletti

Iveco, Eyüp Lojistik'e 110 adet S-WAY çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-WAY İle Genişletti

08 Mayıs 2024 Çarşamba 16:12

Iveco, Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün İş Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 110 adet S-WAY çekici Eyüp Lojistik’e teslim etti. İstanbul’da düzenlenen teslimat törenine Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Iveco Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin katıldı.

Iveco Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “110 adetlik S-WAY’in Eyüp Lojistik filosuna hayırlı olmasını diliyorum. Eyüp Lojistik’e yapılan teslimat bizim için çok önemli. Yapmış olduğumuz iş birliğinin pozitif eteklerini görmeye başladık, bölge nakliyecilerinden talepler gelmeye başladı” dedi.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Araç alırken ilk alım maliyeti, işletme maliyeti ve ikinci el değeri bizim için çok önemli. Bir ürünü satmak için iyi bir satıcı olmak yeterli değil, ürünün ve satış sonrası hizmetlerin de iyi olması gerekli. Iveco’yu tercih etmemizde tüm bunlar etkili oldu."

Iveco Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin ise konuşmasında Eyüp Lojistik ile gerçekleştirdikleri bu işbirliğinin büyük önem taşıdığını belirterek, gelecekte bu işbirliğinin artarak devam etmesini dilediklerini söyledi.

Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-WAY İle Genişletti

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA