24 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

EvoLog Lojistik Yurtdışı Yatırımlarını Büyütüyor

Kurulduğu 2013 yılın¬dan bugüne değin, genç ve dinamik kadrosu ile sürekli büyüyen ve Türk lojistik sek¬törüne getirdiği yeniliklerle adından söz ettiren EvoLog; Türkiye’nin doğusunda¬ki ilk şirketini kardeş ülke Azerbaycan’da açtı.

EvoLog Lojistik Yurtdışı Yatırımlarını Büyütüyor

15 Eylül 2022 Perşembe 13:37

EvoLog Azerbaijan MMC; firmanın Danimarka, Çek Cumhu­riyeti, Almanya ve İsveç’ten sonra yurt dışındaki 5’inci yatırımı oldu.

10 Haziran 2022’de açılışı yapılan şirket, Hava, Deniz, Karayolu taşımacılığı ile de­polama, dağıtım, gümrük­leme ve e-ticaret Lojistik hizmetlerini EvoLog kalitesi ve vizyonu ile müşterilerine sunuyor olacak.

EvoLog Lojistik Havayo­lu Direktörü ve Azerbaycan operasyonlarından sorumlu yöneticisi Fırat Pakyüz, ofisin kuruluş vizyonuna ilişkin yap­mış olduğu açıklamada; “Bu yatırımın vizyonu ve temelleri tarihsel verilere dayanmakta. Aslında Dünya’da ana ticaret rotaları hiç değişmedi. Sade­ce dönemsel ve konjonktürel olarak önemleri azaldı ya da arttı. İpek Yolu da bunlardan biri. Bizlerin yapmış olduğu, günümüz konjonktüründe yeniden belki de eskisinden daha da önemli hale gelen ve Doğu ile Batı’yı birbirine bağ­layan bu kadim rota üzerinde, müşterilerimizin tedarik hat­larını nasıl daha güvenli, daha sürdürülebilir ve daha homo­jen hale getirebilir ve bunu günümüz lojistik mühendis­liğinin imkanları ile yeniden analiz ederek nasıl daha ma­liyet etkin hale getirebiliriz sorusunu cevaplamak idi.

Stratejik coğrafi konumu, her gün gelişen ve küresel dinamiklere uygun hale ge­len ekonomik konjonktürü, özellikle hava yolu ulaştırması eko sistemi ve ülkemizle olan yakın ekonomik ve siyasi iliş­kileri sebebi ile kardeş Azer­baycan, bu stratejik sorunun doğal cevabı idi bizler için.”

EvoLog Lojistik Yurtdışı Yatırımlarını Büyütüyor

“Hem bölgede hem Dünya’da yatırımlarımıza devam ediyoruz”

Bu yatırım ile; hem kobile­rinin e-ticarette stratejik pa­zarlarına erişimlerini, maliyet etkin çözümler ile kolaylaştır­mayı ve rekabet kapasitelerini artırmayı hedeflediklerini belirten Pakyüz, “Yakın zaman­da pazara sunacak olduğumuz Havayolu + Karayolu / Demir­yolu + Havayolu / Havayolu + Denizyolu, kombine taşımacı­lık çözümleri ile ihracatçımızın ihtiyacı olan ham madde - yarı mamul tedariki için sürdürü­lebilir kapasite, sürdürülebilir maliyet sağlamayı ve stratejik savunma sanayimiz için güven­li bir tedarik hattı sağlamayı amaçlıyoruz.

Bu çözümlerimize değerli müşterilerimizin teveccühle­rinin de yüksek olacağından emin olmak ile birlikte, bu­güne kadar ve bundan sonra kendilerinden almış olduğu­muz destek ve dinamik viz­yonumuz ile yatırımlarımıza devam ediyor olacağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA